Σοκάρει η Nicole Kidman: Έσπασα ένα πλευρό για να έχω πιο λεπτή μέση στο Moulin Rouge

​Δεν χωρούσε στους στενούς κορσέδες του blockbuster η χολιγουντιανή σταρ!
Σοκάρει η Nicole Kidman: Έσπασα ένα πλευρό για να έχω πιο λεπτή μέση στο Moulin Rouge



Πόσο μπορεί να κρατήσει μια γυναίκα ένα μεγάλο μυστικό; Και πόσος πόνος μπορεί άραγε να κρύβεται πίσω από μια λαμπερή χολιγουντιανή στιγμή που κάνει εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον πλανήτη να ζηλέψουν και να ονειρευτούν; Η Nicole Kidman επέλεξε μια από εκείνες τις συνεντεύξεις που συνήθως είναι απολύτως βαρετές για να μας σοκάρει απαντώντας και στις δύο παραπάνω ερωτήσεις. Χωρίς ουσιαστικά να την ρωτήσει κανείς. Ίσως 13 χρόνια είναι τελικά πολλά για να κρατήσεις μυστικό.

Σε μια από τις συνεντεύξεις για την προώθηση της νέας της ταινίας (Paddington) η διάσημη σταρ θέλησε να μοιραστεί με τον παρουσιαστή του Graham Norton Show την επίπονη εμπειρία της στα γυρίσματα του ανάλαφρου (!) μιούζικαλ Moulin Rouge. «Χτύπησα πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν στις 3 το πρωί χόρευα με τα ψηλοτάκουνα κι έπεσα από τις σκάλες. Κι έπειτα έπρεπε να σπάσω ένα πλευρό για να μπορώ να φορέσω τους στενούς κορσέδες. Ήθελα να αποκτήσω μέση μικρότερη από 18 ίντσες. Ήμουν απελπισμένη» δήλωσε η Nicole Kidman για το blockbuster του 2001 αφήνοντάς τους όλους άναυδους…

«Σαν κάτι να είχα πάθει κι ήθελα μέση τόσο λεπτή σαν της Vivian Leigh στο Όσα Παίρνει Ο Άνεμος. Και φώναζα όταν μου έδεναν τον κορσέ: Πιο σφιχτά, πιο σφιχτά! Το Moulin Rouge ήταν πολύ σκληρή δουλειά για μένα γιατί το τραγούδι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει εύκολα… Ήταν τόσο φοβερό να πρέπει να τραγουδήσω μπροστά σε τόσο κόσμο. Είχα τρομοκρατηθεί», παραδέχτηκε η 47χρονη πρωταγωνίστρια η οποία βέβαια κέρδισε για την ερμηνεία της στο Moulin Rouge την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλο (και μία Χρυσή Σφαίρα φυσικά).