Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε σχέση για δέκα χρόνια η Δήμητρα Παπαδοπούλου!

Κι όμως, πέσαμε από τα σύννεφα!
Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε σχέση για δέκα χρόνια η Δήμητρα Παπαδοπούλου!



Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου έκλεισε τα 52 της χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου. Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, ενώ από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, ενώ η εκτόξευση της καριέρας της έγινε το 1991 με το επιτυχημένo σίριαλ "Οι απαράδεκτοι." Και ποιος δεν έχει δει και ξαναδεί τα επεισόδια; 

Η ηθοποιός δεν είχε προκαλέσει ποτέ με την προσωπική της ζωή, ενώ πάντα κρατούσε σχετικά χαμηλό προφίλ, ενώ τα τελευταία έξι περίπου χρόνια συνειδητά απέχει από την τηλεόραση. Αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως, ήταν πως η ηθοποιός είχε σχέση για δέκα ολόκληρα χρόνια με τον εξίσου ηθοποιό, Γιώργο Γιαννόπουλο. 

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Λοιπόν" έκανε την αποκάλυψη ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Mε τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ «Οι απαράδεκτοι» στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πως γίνεται να χτίζεται ένας σταρ. Έβλεπα τα εξώφυλλα, τι γινόταν όταν βγαίναμε έξω… Η Δήμητρα φρίκαρε με αυτό το πράγμα, γιατί έγινε ξαφνικά." Aκόμα πρόσθεσε πως σήμερα μετά από τόσα χρόνια, είναι φίλοι και έχουν πολύ καλή σχέση.