Βλαντή- Καρύδη- Μπότση: Tρεις hot 40άρες σε βραδινή έξοδο!

Τι κι αν έχουν περάσει τα δεύτερα... άντα; Όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές!
Βλαντή- Καρύδη- Μπότση: Tρεις hot 40άρες σε βραδινή έξοδο!



Η Σμαράγδα Καρύδη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Τζένη Μπότση αλλά και πολλοί ακόμα επώνυμοι Έλληνες και όμορφες παρουσίες βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Από έρωτα" στα Village Cinemas σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη. Στην ταινία άλλωστε πρωταγωνιστούν ο ίδιος, η Καρύδη, η Βλαντή, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη και άλλοι. 

Φυσικά ο φακός του #Followme βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές, ενώ η Βλαντή και η Καρύδη πραγματικά έλαμψαν, πανέμορφες μέσα στις maxi total black τουαλέτες τους. Φορώντας έντονο κόκκινο κραγιόν έδειχναν ακόμα πιο σαγηνευτικές, ενώ η Βλαντή μας εντυπωσίασε με την sexy πλάτη της την οποία άφηνε ακάλυπτη το φόρεμα, ενώ το δερμάτινο jacket της Καρύδη μας άρεσε εξίσου.

Λίγο πιο δίπλα, πετύχαμε και την Τζένη Μπότση η οποία με το glamour rock look της μας άρεσε πολύ! Με δερμάτινο κολάν, ψηλοτάκουνες ankle boots και sexy ανοιχτό μαύρο πουκάμισο τράβηξε τα βλέμματα όλων ενώ σε κάποια φάση πόζαρε και με την Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός πως η Σμαράγδα Καρύδη είναι 45 ετών, η Παναγιώτα Βλαντή οδεύει για τα 42 ενώ η Τζένη Μπότση έχει κλείσει ήδη τα 42 της χρόνια, ένα είναι σίγουρο: Και οι τρεις τους δικαιώνουν και με το παραπάνω το ρητό: "Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες..."