H Jennifer Aniston μιλάει για τον επικείμενο γάμο της και ποζάρει με φουσκωτό στήθος

Με ψεύτικο στήθος η διάσημη ηθοποιός κοροϊδεύει την Kim Kardashian, ενώ απαντάει στις φήμες που θέλουν σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.
H Jennifer Aniston μιλάει για τον επικείμενο γάμο της και ποζάρει με φουσκωτό στήθος



Οι φήμες για τον επικείμενο γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux φουντώνουν. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της καλής της φίλης Ellen DeGeneres η οποία με τη σειρά της ανησυχεί μήπως χάσει τη μεγάλη αυτή στιγμή λόγω άκρας μυστικότητας.

Mερικές φορές όταν κρατάς ένα γεγονός όπως ο γάμος τόσο καλά κρυμμένο κινδυνεύεις να μην έρθουν πολλοί φίλοι σου γιατί ενδεχομένως να μην βρίσκονται στην πόλη. Αλήθεια πρέπει να μείνουμε εδώ;” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. Η Jennifer συμφώνησε με την άποψή της ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα πολλοί φίλοι της να μάθουν την ακριβή ημερομηνία πολύ αργά.

Στο μεταξύ η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στον γάμο της Jennifer Aniston. Θέλοντας να διακωμωδήσουν όλο αυτό τον πανικό που έχει προκαλέσει η Kim Kardashian, η ηθοποιός φόρεσε ένα σακάκι με ψεύτικο φουσκωτό σουτιέν λέγοντας πως είναι μια εκδοχή της Kim με τεράστια προσόντα. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Jennifer προκαλεί την Kim! Δες εδώ τι δήλωση έκανε on camera για τα οπίσθια της βασίλισσας του ριάλιτι.