Jennifer Lopez και Iggy Azalea στην πιο sexy εμφάνιση της χρονιάς

Με τον πιο hot ολοκληρώθηκαν τα 42α βραβεία ΑΜΑs με τις δυο star να ερμηνεύουν Live το... θρυλικό πλέον, Booty!
Jennifer Lopez και Iggy Azalea στην πιο sexy εμφάνιση της χρονιάς



H εμφάνιση που όλοι περίμεναν στα Αmerican Music Awards, αυτή της Jennifer Lopez με την Iggy Azalea στο ντουέτο του Booty, ανέβασε την θερμοκρασία στα... ύψη!

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η 42η τελετή, τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε η Jennifer Lopez στη σκηνή με ένα μαυρόασπρο κορμάκι λικνίζοντας το σώμα της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Booty με την Azalea να εμφανίζεται στη σκηνή!

Το θέαμα όπως ήταν φυσικό ήταν υπέρ του δέοντος sexy, με τους διοργανωτές της βραδιάς να φοβούνται τις σκηνές που υπάρχουν στο video clip καθότι η αμερικανική κοινωνία είναι συντηρητική, με τα φώτα να χαμηλώνουν αισθητά και τα φωτορυθμικά να κρύβουν όσα μπορούν. Στη συνέχεια η Lopez άλλαξε σε χρόνο... ρεκόρ φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι με κόκκινο σακάκι, ολοκληρώνοντας τη βραδιά!

Στα του... Booty, η Jennifer Lopez δικαιολόγησε για ακόμη μια φορά γιατί είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη στα 45 της χρόνια, ενώ η Iggy Azalea φαίνεται πως είναι σε... καλό δρόμο αλλά θέλει πολύ προσπάθεια ακόμη να γίνει J-Lo!