Διάσημα ζευγάρια του Hollywood που δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Άλλοι είναι μαζί ακόμα, άλλοι έχουν πια χωρίσει αλλά όλοι τους έχουν κάτι κοινό: όταν ερωτεύονται δεν μπορούν να μην το ζήσουν, ακόμα και μπροστά σε δεκάδες παπαράτσι.
Διάσημα ζευγάρια του Hollywood που δεν κρύβουν τον έρωτά τους



Είναι διάσημοι και ερωτευμένοι. Κάποιοι το κρύβουν και κάποιοι όχι, ωστόσο όταν ο φωτογραφικός φακός εστιάζει στα ζευγάρια του Hollywood που αγαπιούνται η μαγεία του χολυγουντιανού τους έρωτα φτάνει μέχρι το γραφείο μας... Κάποιοι κοιτάζονται μέσα στα μάτια, κάποιοι είναι αγκαλιασμένοι και άλλοι φιλιούνται μπροστά στην κάμερα χαριτωμένοι και ευτυχισμένοι. Γιατί να τον κρύψουν άλλωστε;  

Sam Claflin - Laura Haddock

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Hunger Games στο Λος Άντζελες ο Sam Claflin και η Laura Haddock δείχνουν στον φακό τι πάει να πει πραγματική αγάπη.  

Jessica Simpson - Eric Johnson

Ένα γλυκό φιλί μεταξύ της Jessica Simpson και του Eric Johnson στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Hunger Games. 

John Legend- Chrissy Teigen

H Chrissy Teigan τρέχει στην αγκαλιά του John Legend στο διεθνές αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν. Τι πιο ρομαντικό!

Justin Theroux - Jennifer Aniston

Τι πιο ωραίο όταν δύο ερωτευμένοι κοιτάζονται στα μάτια. H Jennifer Aniston και ο Justin Theroux δεν ξεκολλάνε τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον.  

Nicole Kidman - Keith Urban

Η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μιλάει μεταξύ της Nicole Kidman και του Keith Urban. ΑΝ κρίνουμε λοιπόν από το γλυκό χαμόγελο της όμορφης star, κάτι γλυκό θα της ψιθύρισε στο αυτί ο αγαπημένος της.

Kate Moss - Jamie Hince

Οι φλόγες του πάθους ακόμα καίνε μεταξύ της Kate Moss και του Jamie Hince. Το ζευγάρι “πιάστηκε” σε μια ρομαντική στιγμή σε ένα πάρτι στο Λονδίνο. 

Nikki Reed - Ian Somerhalder

Άνετοι στη μέση του δρόμου του Λος Άντζελες το ζευγάρι μοιράζεται ένα φιλί χωρίς να νοιάζονται για τα βλέμματα των περαστικών. 

Charlize Theron - Sean Penn

Οι δύο Οσκαρικοί ηθοποιοί απλά είναι υπέροχοι. Ο έρωτας τους άνθισε μετά από φιλία πολλών χρόνων. Τόσο ρομαντικό.

Suki Waterhouse - Bradley Cooper

Ο star του Hollywood και η αγαπημένη του είναι αξιολάτρευτοι και πάντα χαμογελαστή, σε μία σχέση που κρατάει πάνω από ένα χρόνο. 

Brad Pitt - Angelina Jolie

Το πιο glamour ζευγάρι της showbiz. Μετά από τόσα χρόνια που κρατάει αυτός ο έρωτας ο οποίος οριστικοποιήθηκε και με τον γάμο τους, τα λόγια είναι περιττά αφού η φωτογραφία τους μιλάει από μόνη της. 

Beyoncé και Jay-Z

Αγαπημένοι και τόσο ευτυχισμένοι μαζί, στη Νέα Υόρκη παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ.  

Mila Kunis - Ashton Kutcher

Στο φεστιβάλ Stagecoach στην Καλιφόρνια ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis απολαμβάνουν αγκαλιασμένοι Country μουσική με τον διάσημο ηθοποιό να δείχνει αρκετά προστατευτικός. 

Cressida Bonas - Prince Harry

Βρήκε τον πρίγκιπα της και τον κοιτάζει στα μάτια. Prince Harry και Cressida Bonaw στην Ουαλία κατά τη διάρκεια αγώνα ράγκμπι.

Anne Hathaway - Adam Shulman

Αν και πρόκειται για ένα διακριτικό ζευγάρι, ο φακός τους εντόπισε να πλατσουρίζουν τα πόδια τους σε παραλία του Μαϊάμι. Χαριτωμένοι!

Keira Knightley - James Righton

Η Keira Knightley δείχνει πάντα πολύ χαρούμενη δίπλα στον άντρα της, όπως σε αυτή την φωτογραφία που κάνουν βόλτα αγκαλιασμένοι.