Katy Perry: Το ροζ μπικίνι και ο πόλεμος με τους Αυστραλούς paparazzi

Τους χαρακτήρισε αηδιαστικούς άντρες.
Katy Perry: Το ροζ μπικίνι και ο πόλεμος με τους Αυστραλούς paparazzi



Πόλεμο με τους Αυστραλούς παπαράτσι άνοιξε η ποπ σταρ Katy Perry όταν έκανε στάση στο Σίδνεϋ στο πλαίσιο της περιοδείας Prismatic World Tour.

Στις 21 Νοεμβρίου, πόσταρε ένα μήνυμα στο twitter στο οποίο ανέφερε ότι την ακολουθούσαν κάποιοι άντρες, ενώ προσπαθούσε να κάνει ήσυχη τη βόλτα της στην παραλία.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

Αυστραλία, θα πρέπει να ντρέπεσαι για τους παπαράτσι σου. Δεν έχουν σεβασμό, ακεραιότητα, χαρακτήρα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Με ακολουθούσαν ενώ προσπαθούσα να κάνω ήσυχη τη βόλτα μου στην παραλία. Αυτοί οι άντρες δεν σταματούσαν παρόλο που τους ικέτευα να με αφήσουν. Κάποιοι περαστικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν αλλά οι παπαράτσι συνέχισαν να με περιγελούν και να με φωτογραφίζουν. Μου είπαν να κάνουμε μία «συμφωνία». Θα με άφηναν αν πόζαρα γι’ αυτούς με μαγιό. Μία αηδιαστική συμπεριφορά που δεν πρέπει κανείς να ανέχεται. ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να κάνω συμφωνία με τους παπαράτσι και δεν πρόκειται να γίνω φίλη με όσους διαιωνίζουν αυτή τη συμπεριφορά.

Έπειτα, η 30χρονη τραγουδίστρια έδειξε μέσω twitter τους παπαράτσι που την παρενόχλησαν.

Μόλις χθες ανέφερε στο twitter της ότι οι φωτογραφίες με το μπικίνι της, δημοσιεύτηκαν στον τύπο της Αυστραλίας από τους «αηδιαστικούς άντρες», αντίθετα με τη θέλησή της.

Βέβαια, η Katy Perry πόσταρε τις δικές της φωτογραφίες με μπικίνι από το γιοτ, μαζί με το crew της συναυλίας.


Σε κάθε περίπτωση, η σταρ που θύμωσε με τους παπαράτσι δείχνει μια χαρά, ενώ μας αρέσει πολύ το κοριτσίστικο κορμί της!