To παθιασμένο φιλί της Nicole Kidman με τον Keith Urban

Η βροχή πάνω από το κόκκινο χαλί για την πρώτη προβολή της ταινίαςPaddington την έκανε πιο ρομαντική!
To παθιασμένο φιλί της Nicole Kidman με τον Keith Urban



H παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Paddington έγινε σήμερα 23 Νοεμβρίου στο Λονδίνο με την πρωταγωνίστρια Nicole Kidman να συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα των φωτογράφων όχι μόνο με την grande εμφάνισή της αλλά και το παθιασμένο της φιλί. Σε ποιον άλλον; Φυσικά, στον άντρα της, τον Αυστραλό τραγουδιστή και συνθέτη Keith Urban κατά την άφιξή τους στην Leicester Square του Λονδίνου.

Η ταινία κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Δεκεμβρίου και διηγείται την ιστορία ενός νεαρού Περουβιανού αρκούδου που έχει πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ο οποίος ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο, με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι.  Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι τόσο εύκολη και εντυπωσιακή όσο φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του που λέει «Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο» αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στον παράδεισο. Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Nicole Kidman.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ταινία έχει και παρασκήνιο καθώς αρχικά τη φωνή του στον αρκούδο έδωσε ο Colin Firth (βγήκε μάλιστα και trailer), όμως τελευταία στιγμή ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποχώρησε από το project καθώς θεωρείται ότι δεν ταίριαζε η φωνή του. H αντικατάστασή του έγινε από τον ηθοποιό Ben Whishaw.

Δες το trailer το οποίο μάλιστα έχει και τη μουσική υπόκρουση του γνωστού ελληνικού Ζορμπά:

Και το επίσημο trailer: