Πήρε από τον μπαμπά του! Ο κούκλος γιος του Pierce Brosnan στο μόντελινγκ

Ένας νέος James Bond γεννιέται;
Πήρε από τον μπαμπά του! Ο κούκλος γιος του Pierce Brosnan στο μόντελινγκ



«Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει» λένε και αυτή η πρόταση εκφράζει κατά τη γνώμη μου απόλυτα τον Pierce Brosnan και τον 17χρονο γιο του Dylan, ο οποίος έκανε τον ντεμπούτο του στο μόντελινγκ για την collection του οίκου Saint Laurent. Δεν είναι όμως ο μοναδικός γιος celebrity που ποζάρει για το γνωστό brand, μιας και είχε προηγηθεί ο επίσης κούκλος γιος του Val Kilmer.

Ο νεαρός ο οποίος είναι ο γιος του 61χρονου σταρ από το δεύτερο γάμο του με την δημοσιογράφο Keely Shayne Smith, σπουδάζει κινηματογράφο και ασχολείται με τη μουσική.  

Τον στιλάτο έφηβο ανακάλυψε ο διευθυντής του οίκου Hedi Slimane το περασμένο καλοκαίρι στο Μαλιμπού όπου ζει με τους γονείς και τον 13χρονο αδερφό του Paris. Ο Dylan έχει επίσης έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Sean, από το πρώτο γάμο του γνωστού ηθοποιού με την Cassandra Harris.

Η ομοιότητα βέβαια με τον πατέρα του ως προς το ύφος είναι εκπληκτική, ειδικά αν συγκρίνεις παλιές φωτογραφίες του, επί εποχή James Bond. Μόνο που ο Dylan έχει και μερικές διακριτικές φακίδες που τον κάνουν ακόμα πιο γλυκούλη.