Νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Bill Cosby

To supermodel Janice Dickinson... έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τη δική της εμπειρία υποστηρίζοντας ότι ήταν κι εκείνη ένα από τα θύματα του διάσημου κωμικού
Νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Bill Cosby



Ακόμα μία καταγγελία κατά του Bill Cosby βγήκε στην δημοσιότητα. Το supermodel Janice Dickinson σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight υποστήριξε πως και εκείνη έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από τον διάσημο ηθοποιό.

Tο περιστατικό συνέβη το 1982 όταν ήταν 27 χρονών. Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεσή της, βρισκόταν στο Μπαλί και ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της με τον Bill Cosby όταν αυτός της πρόσφερε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα χάπι. “Το επόμενο πρωτί ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Θυμόμουν ότι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από αυτόν τον άνθρωπο. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι πριν με πάρει ο ύπνος, ήταν να βγάζει τη ρόμπα που φορούσε και να ανεβαίνει πάνω μου” υποστήριξε.  

Είναι η πρώτη φορά που η Janice Dickinson έσπασε τη σιωπή της. Οταν ρωτήθηκε στην κάμερα τι θα του έλεγε αν τον είχε μπροστά της είπε, “πως τολμάς. Αντε γ...ου. Εύχομαι να σαπίσεις”.Οι καταγγελίες για βιασμό αλλά και νάρκωσης συγχρόνως από πολλές γυναίκες βαραίνουν τον κωμικό ηθοποιό τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν γίνει πολλοί δικαστικοί συμβιβασμοί. Πρόσφατα ωστόσο ήρθαν στο προσκήνιο νέες μαρτυρίες. Η Barbara Bowman έγραψε για την εμπειρία της στην Washington Post τον περασμένο μήνα, ενώ η Joan Tarshis μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο CNN. Ο κωμικός Hannibal Buress χαρακτηρίζει τον Cosby “κατά συρροή βιαστή”.