Τόσο σέξι που την ξανακάλεσαν! Η Τaylor Swift στο show της Victoria’s Secret (video)

Το αγαπημένο κορίτσι των Αμερικανών θα περπατήσει (ξανά) στην πασαρέλα! Δίπλα της η πιτσιρίκα ανερχόμενη σούπερ σταρ Ariana Grande.
Τόσο σέξι που την ξανακάλεσαν! Η Τaylor Swift στο show της Victoria’s Secret (video)



Η Taylor Swift μαζί με την Ariana Grande και τον Ed Sheeran θα είναι οι τραγουδιστές στο super show της Victoria’s Secret στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία μέσα από το Twitter της.

«So nice we booked her twice! Can’t wait to party like it’s #1989», ανάφερε το tweet της Victoria’s Secret για την Taylor Swift, το οποίο σε απλή μετάφραση σημαίνει «Τόσο καλή που την κλείσαμε ξανά! Ανυπομονούμε να παρτάρουμε όπως το #1989». Όπου 1989, το όνομα του νέου δίσκου της 24χρονης τραγουδίστριας, το οποίο μπήκε στο Billboard αυτή την εβδομάδα.

Η Swift ήταν η τραγουδίστρια και του περσινού show, ενώ στο πλευρό της θα έχει τον Ed Sheeran, ο οποίος ήταν περιοδεία μαζί της πέρσι (εδώ «μυρίζει» κονέ...) αλλά και το νέο αστέρι της pop, Ariana Grande! Ομολογουμένως θα είναι φαντασμαγορικό το θέαμα στο Λονδίνο με τα super models στο catwalk της Victoria's Secret και τους star της μουσικής να «ντύνουν» το concept!

Ραντεβού στις 9 Δεκεμβρίου λοιπόν...