Super sexy φωτογράφηση της Daisy Lowe και οδηγίες χρήσεως για άντρες!

Toν... λόγο στα χέρια της πήρε το 25χρονο μοντέλο, το οποίο αποκάλυψε όσα θέλουν να πουν όλες οι γυναίκες: Τι θέλουν να κάνει ένας άντρας!
Super sexy φωτογράφηση της Daisy Lowe και οδηγίες χρήσεως για άντρες!



H Daisy Lowe φωτογραφήθηκε με κάτι... λιγότερο από τα απαραίτητα, με το 25χρονο μοντέλο να αποκαλύπτει τα μυστικά που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να καταφέρει να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Ή έστω να μην την ξενερώσει...

Η κόρη του τραγουδιστή Gavin Rossdale και της σχεδιάστριας Pearl Lowe, φωτογραφήθηκε στο περιοδικό GQ, όπου μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να αρέσει σε μια γυναίκα. Αλλά και αυτά υποκειμενικά είναι...

«Όταν βγαίνει ένας άντρας σε ένα club δεν θα πρέπει να φοράει ένα κουστούμι. Επίσης μια γυναίκα ξενερώνει με έναν άντρα που φοράει άσχημα παπούτσια. Όσο για το τι πρέπει να με κεράσει; Bailey’s, ειδικά αν είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα», σχολίασε η 25χρονη Bρετανίδα.

Τα μυστικά και τα tips όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς η Lowe αποκάλυψε και τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να είναι ρομαντικός: «Απλά να είναι gentleman. Να ανοίγει την πόρτα, να περπατάει εκείνος από την έξω πλευρά του πεζοδρομίου και να είναι ευγενικός. Οι καλοί τρόποι και τα απλά πράγματα κάνουν ξεχωριστό έναν άνθρωπο».

Η Daisy, ωστόσο, έδωσε και τις συμβουλές της για το κλασσικότερο δώρο που κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα: Τα εσώρουχα... «Είναι σπουδαίο δώρο, αλλά πρέπει να προσέχουν τις μάρκες και τον τύπο για να κολακεύει το σώμα της συντρόφου τους. Εγώ έχω ψύχωση με τα Fifi Chachnil, τα οποία ταιριάζουν εξαιρετικά στις κοπέλες με καμπύλες».

Αυτά από την Daisy Lowe, οπότε αγόρια πράξτε αναλόγως...

Πηγή: GQ