Η Rosie Huntington "έκλεψε" το φόρεμα της Rihanna και είναι ακόμα πιο σέξι!

Ο Άγγελος της Victoria's Secret σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις του, με το υπέροχο Tom Ford φόρεμα που είδαμε στο amfAR Gala πάνω στη Rihanna.
Η Rosie Huntington "έκλεψε" το φόρεμα της Rihanna και είναι ακόμα πιο σέξι!



Δεν είναι η πρώτη φορά που χολιγυντιανές σταρ έχουν μπει στον πειρασμό να επιλέξουν τον ίδιο σχεδιαστή ή ακόμα... χειρότερα το ίδιο φόρεμα! Αυτήν την φορά, η 27χρονη Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε το ίδιο ακριβώς φόρεμα που είχε φορέσει η Rihanna λίγες εβδομάδες πριν στο amfAR Gala και όσο περίεργο αν σου ακούγεται αυτό κατάφερε να δείχνει ακόμα πιο σέξι από την ατίθαση celebrity της ποπ. 

Η ξανθιά καλλονή και σύντροφος του Jason Statham, φόρεσε την εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα με τα sexy κοψίματα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ανήκει στους Aγγέλους της Victoria's Secret, αφού στην παραλία έμοιαζε πραγματικά σαν μια... αναδυόμενη Αφροδίτη. Ένας πανέμορφος άγγελος που αναστατώνει τους περαστικούς (οι οποίοι φυσικά σταματούσαν να χαζέψουν στο γύρισμα), αλλά ταυτόχρονα δεν χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του και συνεχίζει τη δουλειά με όλα τα βλέμματα καρφωμένα στο κορμί του...

Φορώντας nude εσώρουχα και με την αθωότητα που εξέπεμπε τρέχοντας κάτω από το φως του ήλιου με το λευκό φόρεμα, αν πρέπει να επιλέξουμε ποια από τις δύο κυρίες το φόρεσε καλύτερα, τότε μπορούμε να πούμε πως η Rosie κέρδισε μακράν τη μάχη αφού είναι Θεά, κι ας την πρόλαβε η Rihanna! Sorry... Riri!

Kαι επειδή σίγουρα θα έχεις την απορία, να σου πούμε πως το φόρεμα είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή του Tom Ford για το 2015 και μπορείς να το βρεις εδώ www.tomford.com