Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλωσε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα! (Photos)

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της...
Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλωσε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα! (Photos)



Η 12χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα έχει μεγαλώσει πολύ και εκτός αυτού φαίνεται πως έχει πάρει τα... καλά γονίδια της μητέρας της!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με την κόρη της στη συναυλία- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας και όσοι τις είδαν από κοντά σχολίαζαν το πόσο πολύ μοιάζουν, μεταξύ αυτών και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η Βάνα, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και στο παρελθόν έχει δηλώσει: "Είναι πιο δύσκολα τώρα που μπαίνει στην εφηβεία. Είναι φίλη μου πια, συζητάμε πολύ και για όλα, αλλά βγαίνουν και οι αντιπαραθέσεις τώρα. Προσπαθώ το παιδί να μαθαίνει να έχει όρια ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει..." 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η μικρή Φαίδρα έχει κληρονομήσει τα μακριά καστανά μαλλιά και τα σκουρόχρωμα μάτια της μαμάς της...

Κάνοντας ένα flashback πίσω στο 2008 φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Φαίδρα, όταν τότε πολύ όμορφες και οι δύο πόζαραν για το εξώφυλλο του DownTown -το οποίο είχε συζητηθεί πολύ εκείνη την περίοδο- και δήλωναν "μόνες στο σπίτι..."