Μελίνα Ασλανίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατο του αδερφού της

Η τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση...
Μελίνα Ασλανίδου: Μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό θάνατο του αδερφού της



Mία σπάνια εξομολόγηση έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας πρώτη φορά για την απώλεια του αδερφού της και πόσο αυτή τής στοίχισε. Ακόμα, μίλησε για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της Μιχάλη Καμπουράκη αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου. 

"Η απώλεια είναι μια τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου. Ένα από τα τραγούδια του Στέφανου Κορκολή λέει, Δε χάνεται η ψυχή" είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Eγώ. 

"Τον αισθάνομαι πάντα. Το πένθος είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Βιώνεις τρεις φάσεις. Αρχικά αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπός σου έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Η δεύτερη φάση είναι εγωιστική. Σκέφτεσαι γατί μου το έκανες αυτό; Δεν το έχει κάνει εκείνος βέβαια. Δεν ήταν επιλογή της ψυχής που έφυγε να γίνει αυτό. Απαιτείται πολύ μεγάλη δουλειά από τον άνθρωπο που βιώνει την απώλεια. Η τρίτη φάση, που μπορεί να μην έρθει και ποτέ, είναι η αποδοχή. Βλέπεις ζωές να καταστρέφονται από μεγάλες απώλειες" ανέφερε ακόμα. 

Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της: "Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Δε θέλω, όμως, να μιλήσω περισσότερο. Αυτό με τις φωτογραφίες ξεκίνησε από πέρυσι. Δεν ασχολήθηκε κανένας από τους δυο μας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δε θέλω να δίνω παραπάνω διάσταση στα γεγονότα", ενώ πρόσθεσε: "Έφτασα ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν συνέβη. Αν ευλογηθώ να γίνω μανούλα, θα είμαι τρυφερή. Δεν το κυνηγώ. Η ζωή, πιστεύω, τα φέρνει όλα από μόνη της. Θα ήταν παράδοξο, ωστόσο, και να μη σκέφτομαι πως θέλω να αποκτήσω παιδί. Εδώ γέννησε το σκυλάκι μου και βιώνω τη μητρότητα μέσω αυτού."