Rihanna και Εminem: Οι εκρηκτικές του δηλώσεις και το εκπληκτικό Tom Ford φόρεμα της

Στην Veterans Day εμφανίστηκαν οι δυο super star οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση. Για διαφορετικό λόγο ο καθένας...
Rihanna και Εminem: Οι εκρηκτικές του δηλώσεις και το εκπληκτικό Tom Ford φόρεμα της



H Rihanna και ο Eminem ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στη συναυλία για την Veterans Day (γιορτάζεται στις ΗΠΑ στις 11/11) στην Washington με την μεν πρώτη να εντυπωσιάζει με το ντύσιμο της ενώ ο δε δεύτερος με τα... γαλλικά που εκτόξευσε!

Η Rihanna εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μαύρο φόρεμα Tom Ford σε μια από τις πιο σεμνές τις αμφιέσεις (προφανώς καθώς είχε πάει για να τιμήσει τους Βετεράνους) και τραγούδησε τα hits της, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια από τα Barbados τραγούδησε και με τον Eminem το «I Love the way you lie», με τον λευκό rapper να παίρνει τη σκυτάλη κάνοντας τα... μαντάρα!

Ο 42χρονος, πλέον, Eminem σε κάθε ευκαιρία έλεγε και μια... βρισιά με αποκορύφωμα στο τέλος του τραγουδιού «Lose Yourself» όταν φώναξε από το μικρόφωνο «Eυτυχισμένη γαμ@@@@η Veterans Day»! Τα σχόλια στο twitter αλλά και στο κοινό δεν ήταν και τα καλύτερα για τον rapper ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να προκαλεί.

Για την ιστορία, εμφανίστηκαν αρκετοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Jennifer Hudson, η Carrie Underwood, ο Dave Grohl και οι Metallica ενώ την συναυλία μετέδωσε ζωντανά το HBO...