Ποιος είναι ο sexy Sean O'pry που κολάζει τις γυναίκες στο video clip της Taylor Swift

Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, με πολλά χιλιόμετρα πάνω σε πασαρέλες η συμμετοχή του στο video clip της country - popτραγουδίστριας, ξεσήκωσε όλο τον γυναικείο πληθυσμό.
Ποιος είναι ο sexy Sean O'pry που κολάζει τις γυναίκες στο video clip της Taylor Swift



Το Ιούνιο του 2009 αναδείχτηκε από τη Forbes το πιο πετυχημένο μοντέλο παγκοσμίως και τα τελευταία δύο χρόνια είναι σταθερά στη λίστα των models.com με τους καλύτερους που έχουν περπατήσει σε πασαρέλα. Κι όμως αν κι έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους όπως Calvin Klein, Giorgio Armani, Versace, Dolce&Gabbana, Ralph Lauren, Dsquared, Marc Jacobs, η συμμετοχή του στο καινούργιο video clip της Taylor Swift, ξεσήκωσε όλο τον γυναικείο πληθυσμό. Ποιος είναι αυτός ο super sexy άντρας που μπαίνει στο σπίτι της; Κι άντε να τον βρεις στο Twitter, το facebook και το instagram και άντε δες τον ξανά και ξανά. Και όλα αυτά για τον Sean O' Pry.

Γεννημένος το 1989 στο Kennesaw της Georgia, ο Sean έγινε γνωστός μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο MySpace από τον κριτή του αμερικανικού “Next Top Model” Nole Marin. Το πρόσωπό του, το κορμί του και γενικά το όλο στυλ του δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν. Ούτε καν την Madonna. Μπορεί η Taylor Swift να περηφανεύεται για την όλη φήμη που έχει πάρει το νέο της video clip με τον Sean να μαγεύει το γυναικείο φύλλο, αλλά η αλήθεια είναι πως έρχεται δεύτερη. 

Η Madonna τον είχε ανακαλύψει νωρίτερα, το 2012 όταν συμμετείχε στο video clip του “Girl Gone Wild”. Βέβαια δεν ήταν μόνος του και ίσως γι αυτό δεν έτυχε τόσης προσοχής.

 

Κι αν δεν χορτάσατε από τα video clip, δείτε με την ησυχία σας τις φωτογραφίες και απλά απολαύστε τον!