Nick Nolte: Ο πιο sexy άντρας στον κόσμο, σήμερα είναι σκέτο ερείπιο

Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε κάποτε ένας από τους πιοsexy άντρες στον πλανήτη.
Nick Nolte: Ο πιο sexy άντρας στον κόσμο, σήμερα είναι σκέτο ερείπιο



Ο Nick Nolte, στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, είχε μια στρατιά γυναικών να τον ακολουθά ενώ η φήμη του κακού παιδιού που τον συνόδευε τον έκανε ακόμη πιο γοητευτικό...

Το περιοδικό People μάλιστα το 1992 του έδωσε τον πολυπόθητο τίτλο του πιο sexy άντρα στον κόσμο. “Είναι δυνατός, ευαίσθητος, λογικός και επιτέλους ένας άντρας, στον οποίο οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν”  έγραφαν τότε για τον ωραίο και γοητευτικό Nick.

Σήμερα, 22 χρόνια μετά, η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον δυναμικό άντρα που γνωρίσαμε ως τον μεγάλο πρωταγωνιστή της δεκαετία του '90. Τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις εξαρτήσεις, τον έκαναν στα 73 του χρόνια πλέον να δείχνει αξιοθρήνητος και πραγματικό ερείπιο.

Πριν λίγο καιρό η gossip εφημερίδα The National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες του ηθοποιού να ψωνίζει βότκα ένα 24ώρο πριν την προγραμματισμένη του επέμβαση για μεταμόσχευση ισχίου. Μάλιστα η εφημερίδα αναρωτιόταν αν θα καταφέρει να βγει ζωντανός από ένα τέτοιο μεγάλο χειρουργείο μετά από τόσες καταχρήσεις και αρκετά καταπονημένο οργανισμό.

Προφανώς ο Nick Nolte τα κατάφερε, έκανε την επέμβαση και οι φωτογράφοι τον εντόπισαν πρόσφατα σε super market για ψώνια κρατώντας πατερίτσες, ζωντανό μεν, άλλα δυστυχώς όχι υγιή κρίνοντας απ' αυτή τη θλιβερή εμφάνιση!