Η Εύα Καϊλή αποχωρίστηκε το ξανθό κι έγινε καστανή!

Κι όμως! Και οι ξανθιές αλλάζουν γνώμη μερικές φορές...
Η Εύα Καϊλή αποχωρίστηκε το ξανθό κι έγινε καστανή!



H ευρωβουλευτής της "Ελιάς" Εύα Καϊλή, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο look της και να αποχωριστεί για λίγο το έντονο ξανθό.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο με την αδερφή της Μανταλένα, όπου και είδαμε την νέα καστανή ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά της, η οποία ομολογουμένως της ταιριάζει εξίσου. 

Η 36χρονη Εύα Καϊλή γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη  και είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2008 απέκτησε τίτλο Διεθνολόγου από το μεταπτυχιακό τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ την ίδια χρονιά έγινε μέλος της ΕΣΗΕΑ. 

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Channel από το 2004 έως το 2007, παρουσιάζοντας τις μεσημβρινές και απογευματινές ειδήσεις του Σαββατοκύριακου και σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας το 2005.

Στην πορεία όμως την κέρδισε η πολιτική και η ενεργή δράση με τα κοινά. Η αδερφή της είναι εξίσου μορφωμένη αφού ειναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.