Ιδιωτικά jets, Prada και ακριβά κοσμήματα: Δύσκολη η ζωή για την κινέζα κληρονόμο και σταρ του Rich Kids Of Beverly Hills

Η Dorothy Wang ζει τη δύσκολη ζωή της κληρονόμου, προσπαθώντας να βγάλει τα δικά της χρήματα!
Ιδιωτικά jets, Prada και ακριβά κοσμήματα: Δύσκολη η ζωή για την κινέζα κληρονόμο και σταρ του Rich Kids Of Beverly Hills



Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «funemployed» και περνάει τον χρόνο της ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και ξοδεύοντας τα χρήματα της σε ακριβά παπούτσια, κοσμήματα και ρούχα. Ο λόγος για την κληρονόμο μίας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων στην Κίνα και σταρ του Rich Kids Of Beverly Hills, Dorothy Wang, η οποία υποστηρίζει ότι πήρε μέρος στο show για να αποδείξει στον πατέρα της ότι είναι ικανή να τα καταφέρει μόνη της και να ακολουθήσει τα επαγγελματικά του βήματα.

Παρόλο που στο μέλλον η Wang προσβλέπει, όπως λέει η ίδια, να τα δοκιμάσει όλα και να ακολουθήσει τον πατέρα της στον δρόμο του πλούτου και της επιτυχίας, για την ώρα περιγράφει τον εαυτό της ως «funemployed» καθώς περνά τον χρόνο της ζώντας μέσα στην πολυτέλεια αντί να κοπιάζει στη δουλειά.

Η σταρ φροντίζει να κρατά ενήμερους τους followers της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο, αλλά και για τις «δυσκολίες» που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, όπως ποιο ρολόι Rolex να επιλέξει. #badbitchproblems έχει hashtag μία φωτογραφία της που τη δείχνει να φοράει δύο χρυσά ρολόγια και να μην ξερει ποιο να διαλέξει. Αλλά η επίδειξη του πλούτου δεν σταματά εκεί. Συνεχίζεται με φωτογραφίες από customade ρούχα διάσημων Οίκων Μόδας, ακριβά δείπνα και μαραθώνιο shopping.

Ωστόσο, σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στο Business Insider, η Wang εξομολογήθηκε ότι δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι η συμμετοχή της στο Rich Kids Of Berverly Hills ήταν μία κίνηση για να αποδείξει στον πατέρα της ότι μπορεί να βγάλει τα δικά της χρήματα. «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κάνω το show και δεν το είπα καν στον πατέρα μου, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Δεν έκανε καμία επένδυση, δεν το γνώριζε καν. Οπότε ήταν κάτι σημαντικό για μένα, όπως και το να πάρω τον δικό μου δρόμο, ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν του πατέρα μου. Μπορώ όμως να το μετατρέψω όλο αυτό σε επιχείρηση, απλά όχι με την κλασική έννοια που την έχει ο πατέρας μου στο μυαλό του. Νομίζω όμως ότι μπορεί να είναι το ίδιο επιτυχημένη με διαφορετικό τρόπο».