Το τρολάρισμα του Macaulay Culkin για τον... θάνατο του!

Η φήμη πως ο 34χρονος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή διαδόθηκε γρήγορα, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να διασκεδάσει τα όσα ακούγονται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Το τρολάρισμα του Macaulay Culkin για τον... θάνατο του!



Για πολλοστή φορά κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Macaulay Culkin είναι νεκρός με τον πρωταγωνιστή της θρυλικής ταινίας «Μόνος στο σπίτι» να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση. Συνηθισμένος άλλωστε...

Ο Culkin, ο οποίος έχει τη δική του μπάντα, τους «The Pizza Underground», αποφάσισε να διακωμωδήσει τις φήμες χρησιμοποιώντας σκηνές από την ταινία «Weekend at Bernie’s». Για όσους δεν γνωρίζουν την ταινία, ο Bernie είναι νεκρός και δυο υπάλληλοι του τον περιφέρουν σαν... ζωντανό ώστε να μην συλληφθούν ενώ δεν φταίνε.

Κάπως έτσι ο Culkin σκέφτηκε να παριστάνει τον Bernie και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος εμφανίζονται να τον περιφέρουν στο Instagram με το αποτέλεσμα να είναι ομολογουμένως διασκεδαστικό.

Ο Culkin, ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έχει συνηθίσει από τις φήμες που τον θέλουν νεκρό εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα βρίσκει πρωτότυπους τρόπος να το αντιμετωπίσει...