Όταν η Joan Rivers έλεγε ότι τα κουνελάκια του Playboy δεν ήταν πόρνες…

Πότε διαλύθηκαν οι προκαταλήψεις της για τα κορίτσια του Playboy;
Όταν η Joan Rivers έλεγε ότι τα κουνελάκια του Playboy δεν ήταν πόρνες…



Μπορεί η Joan Rivers να μην χρειάζεται συστάσεις, όμως λίγος κόσμος γνωρίζει ότι η μεγάλη ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Σεπτεμβρίου, τη δεκαετία του ’60 συμμετείχε σε ένα τρίο που έκανε performances στα νυχτερινά club του Playboy. To τρίο λεγόταν Jim, Jake, and Joan, οι άντρες έπαιζαν μουσική και η Joan Rivers έκανε την κωμικό.

Όταν λοιπόν, η Patty Farmer, συγγραφέας του βιβλίου Playboy on Stage: A History of the World's Sexiest Nightclubs την ρώτησε αν την περίοδο που πήγαινε σε αυτά τα clubs είχε κάποια προκατάληψη η οποία στην πορεία διαλύθηκε εκείνη απάντησε: 

Τα κουνελάκια του Playboy δεν ήταν πόρνες! Ήταν πανέμορφες και υγιείς γυναίκες. Νόμιζα ότι θα είχαν ένα συγκεκριμένο «προφίλ» αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Αυτό με εξέπληξε. Για την ακρίβεια ήταν πολύ καλή παρέα. Μου άρεσε να βγαίνουμε μαζί πιο πολύ από τον καθένα μεταξύ των show. Χρόνια αργότερα, αφού έκανα την κόρη μου τη Melissa, είχα προγραμματίσει ένα show στην Φλόριντα και ταξίδεψα μαζί της. Τα κορίτσια εκεί είχαν φτιάξει μία μικροσκοπική στολή για τη Melissa, που τότε ήταν δύο χρονών. Ήταν πάρα πολύ γλυκό.