Tι και αν είναι supermodel; Η Naomi Campbell αγχώνεται ακόμα στο catwalk

Τι και αν έχει συμπληρώσει 30 χρόνια πάνω στις πασαρέλες; Η «Μαύρη Γαζέλα» συνεχίζει να αισθάνεται το ίδιο άγχος.
Tι και αν είναι supermodel; Η Naomi Campbell αγχώνεται ακόμα στο catwalk



Η Naomi Campbell στα 44 της, παραμένει (μαζί με την Kate Moss) το τελευταίο super model των 90’s εν ενεργεία, ωστόσο έχει ακόμη το άγχος της πρώτης φοράς πριν από μια επίδειξη μόδας.

Η 44χρονη Βρετανίδα ξεκίνησε την περιπέτεια της στον κόσμο της μόδας σε ηλικία 15 ετών(!) και πλέον θεωρείται θρύλος των catwalks όλου του πλανήτη. Μιλώντας στο περιοδικό Τhe Edit του Νet a Porter, σχολίασε πως ακόμη αγχώνεται πριν από μια επίδειξη: «Ακόμη αγχώνομαι! Πριν βγω στην πασαρέλα σταυρώνω τα δάχτυλα μου και εύχομαι να μην πέσω εγώ ή το φόρεμα μου»!

Η Campbell ωστόσο, μίλησε και για τον μεγαλύτερο φόβο στη ζωή της: «Ο φόβος αυτός καθαυτός. Είναι το χειρότερο πράγμα. Ο φόβος σε εμποδίζει να προχωρήσεις στη ζωή και πάντα προσπαθώ να τον αποβάλλω».

Στα 90’s η Naomi Campbell συνεργάστηκε με τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μόδας και πλέον τους αποκαλεί οικογένεια της: «Πέρασα κοντά τους περισσότερο χρόνο από τη ζωή μου από ότι με την οικογένεια μου.  O Azzedine Alaia ήταν περισσότερο σαν παππούς μου ενώ ο Gianni Versace περισσότερο αδερφός μου».

Η τελευταία της γενιάς της στις πασαρέλες η μούσα του φωτογράφου Mario Testino…