Οι αποκαλύψεις της Τζένης Μπότση: O Τζώρτζογλου ποτέ δεν με κοίταξε λιγούρικα

Η Τζένη Μπότση είναι μια εκρηκτική γυναίκα που δεν φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα...
Οι αποκαλύψεις της Τζένης Μπότση: O Τζώρτζογλου ποτέ δεν με κοίταξε λιγούρικα



Πάνε περίπου 16 χρόνια από τότε που μας "κόλλησε" η χαρακτηριστική ατάκα: "Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;"

Tην Τζένη Μπότση, την γνωρίσαμε μέσα από την θρυλική σειρά "Το σημάδι του έρωτα" το 1998, η οποία ήταν και το έναυσμα για να απογειωθεί η καριέρα της. Αντίζηλος της Βάνας Μπάρμπα τότε, η οποία ήταν το μεγάλο όνομα, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να κερδίσει με την ωμή σεξουαλικότητα και τον αυθορμητισμό της όλο τον αντρικό πληθυσμό. 

"Μέχρι τότε δεν είχα βάλει ποτέ τακούνια, μίνι ή ντεκολτέ. Ήμουν πιο αγοροκόριτσο. Μου δίνουν λοιπόν αυτό τον ρόλο (δεν ξέρω και εγώ πως τα κατάφερα) και ξεκινάμε το γύρισμα με εμένα να φοράω τακούνια. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Έπεφτα σε κάθε λήψη. Βλέπεις δεν έπρεπε να περπατάω μόνο, αλλά και να κουνιέμαι, να το έχω. Λογικό από την στιγμή που έπαιζα την τραγουδιάρα. Βέβαια, από το Σημάδι του Έρωτα και μετά , το τακούνι δεν το έχω βγάλει από το πόδι μου", είχε δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός. 

Έκτοτε, συνεχίζουμε να την βλέπουμε στο θέατρο και την τηλεόραση κατά καιρούς, ενώ παραμένει ακόμα μια sexy και εντυπωσιακή γυναίκα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα, έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Κερκυραίου επιχειρηματία Αλέξανδρου Μιχαλά.

H Τζένη Μπότση, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την αρχή της καριέρας της αλλά και για το θρυλικό σίριαλ "Το σημάδι του έρωτα" μέσα από το οποίο αναδείχθηκε όπου και πρωταγωνιστούσε όπως θα θυμάστε με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η Μπότση αποκάλυψε πως ο Τζώρτζογλου την βοήθησε πολύ στις ερωτικές σκηνές, την έκανε να αισθανθεί άνετα και ήταν προστατευτικός μαζί της σε αντίθεση με κάποιον άλλο συνάδελφό της που την έκανε να αισθανθεί αμήχανα.

"Ήμουν πολύ τυχερή που είχα για παρτενέρ τον Στράτο Τζώρτζογλου, ήταν πολύ προστατευτικός απέναντι μου. Μόλις τέλειωνε η σκηνή, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με σκεπάσει. Ποτέ δεν με κοίταξε λιγούρικα, ούτε αυτός ούτε κανένας από το συνεργείο. Πολύ πιο αμήχανα αισθάνθηκα αργότερα όταν είδα στο μάτι συναδέλφου μου ένα περίεργο βλέμμα, και σε εκείνη την περίπτωση φρόντισα να σηκώσω έναν τοίχο γύρω μου", είπε η ηθοποιός στο ΟΚ. 

Ακόμα, μίλησε με ειλικρίνεια όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές λέγοντας πόσο πολύ την ανησυχούσε το πώς εισέπραττε όλο αυτό η οικογένειά της. 

"Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να περπατήσω πάνω σε τακούνια, γιατί δεν είχα φορέσει ποτέ μέχρι τότε. Πιο πολύ δυσκολεύομαι με τους ρόλους που είναι κοντά σε μένα, παρά σε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι. Το μόνο μου πρόβλημα τότε ήταν οι ερωτικές σκηνές και κυρίως πως θα το εισέπραττε η οικογένεια μου".