Remeber the 5th of November: Ο Russell Brand σε διαδήλωση!

Γνωστός για τις ριζοσπαστικές του απόψεις ο Βρετανός ηθοποιός δεν δίστασε να παίξει και... ξύλο με τις αστυνομικές δυνάμεις!
Remeber the 5th of November: Ο Russell Brand σε διαδήλωση!



Ο Russell Brand αποφάσισε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του λαού και έτσι συμμετείχε και εκείνος στην πορεία του Bonfire Night που κατέληξε μπροστά στο Bρετανικό Κοινοβούλιο, με τον διάσημο ηθοποιό να έρχεται σε σύγκρουση με την αστυνομία!

H νύχτα του Bonfire γιορτάζεται προς τιμή του Guy Fawkes, ο οποίος το 1605 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή σχεδίαζε την ανατίναξη του Kοινοβουλίου. Κάτι το οποίο έμεινε στη ιστορία ως «Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας» και η ταινία «V for Vendetta» βασίζεται στο γεγονός.

Έτσι, χθες, 5 Νοεμβρίου, ημέρα που γιορτάζεται η μνήμη του Fawkes υπήρχαν διαδηλώσεις σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Σε μια από αυτές στο Λονδίνο, ο Russell Brand ήταν στην πρώτη γραμμή ενώ όταν η πορεία έφτασε στο Κοινοβούλιο σημειώθηκαν μικροεπεισόδια με τον 39χρονο star να παίρνει μέρος!

Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, είναι γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε διαδήλωση. Πάντως, μάσκα Guy Fawkes φορούσε ο Russell…