Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι εκρηκτικές αλλαγές στο στυλ της

Την έχουμε δει καστανή, μελαχρινή, κοκκινομάλλα, ξανθιά... τι άλλο απομένει;
Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι εκρηκτικές αλλαγές στο στυλ της



Η Κατερίνα Στικούδη μας έχει συνηθίσει πλέον στις συχνές αλλαγές στο στυλ και στα μαλλιά της, αφού πάντα τολμά και δεν λέει όχι σε νέες ιδέες... 

Αν και την γνωρίσαμε καστανή μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του Ant1 το 2005 όπου αναδείχθηκε Μις Ελλάς, έκτοτε έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της. Πέρασε από το καστανό στο μαύρο, μετά αποφάσισε να βάλει το έντονο χάλκινο στη ζωή της, μέχρι που φέτος το καλοκαίρι μας ξάφνιασε όλους στα Mad VMA μόλις την είδαμε ξανθιά! 

Η 29χρονη Κατερίνα, ανήκει στο ζώδιο του Κριού και έχει γενέθλια στις 16 Απριλίου, είναι εκρηκτική προσωπικότητα ίσως και για αυτό να της αρέσουν οι τολμηρές αλλαγές στο look της. Μας ήρθε από την Θεσσαλονίκη, και πριν αποφασίσει να γίνει μοντέλο, παρουσιάστρια και στη συνέχεια τραγουδίστρια, υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ, ενώ σπούδασε στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα των Ιατρικών Εργαστηρίων. 

Το 2011 έκανε και τον πρώτο προσωπικό της δίσκο απο την Sony Music, με τίτλο "Ένα σου φιλί" και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή (επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό), τα τελευταία έξι χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη, κατά κόσμον DJ Rico με τον οποίο μένουν μαζί και σκέφτονται σοβαρά το επόμενο βήμα στη σχέση τους...

Η πρόσφατη φωτογραφία που πόσταρε η Κατερίνα στο Instagram, δείχνει το ακόμα πιο έντονο ξανθό που επέλεξε 

Φυσικά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο το εκκεντρικό της στυλ! Νύχια στιλέτο και εντυπωσιακά δαχτυλίδια αποτελούν το must της σεζόν.