Η σέξι φωτογράφιση της Eva Green για το ημερολόγιο του Campari

Το πρώην κορίτσι του James Bond φωτογραφίζεται για τη 16η έκδοση, με τίτλο Mythology Mixology, η οποία γιορτάζει τις μικρές ιστορίες που συνδέονται με δώδεκα από τα πιο αγαπημένα κοκτέιλ της εταιρίας.
Η σέξι φωτογράφιση της Eva Green για το ημερολόγιο του Campari



Το ημερολόγιο του Campari φημίζεται για τις σέξι γυναίκες που φιλοξενεί στις σελίδες του. Μετά από την Penelope Cruz και την Uma Thurman είναι η σειρά της Eva Green να προκαλέσει ντυμένη στα κόκκινα.

Το πρώην κορίτσι του James Bond φωτογραφίζεται για τη 16η έκδοση, με τίτλο Mythology Mixology, η οποία γιορτάζει τις μικρές ιστορίες που συνδέονται με δώδεκα από τα πιο αγαπημένα κοκτέιλ της εταιρίας. «Για μένα αυτό το project σήμαινε πολλά περισσότερα από το να ποζάρω απλά για ένα ημερολόγιο. Το θέμα ήταν να διηγηθούμε ιστορίες με έναν ευφάνταστο, δημιουργικό και όμορφο τρόπο, και αυτό ακριβώς επιτύχαμε. Φέτος, αυτές οι ιστορίες είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην καρδιά του Campari και νιώθω τιμή που αποτελώ κομμάτι όλου αυτού. Το Campari 2015 είναι μια πραγματική απόδειξη του Campari σαν brand και βλέποντας όλες τις ιστορίες μαζί σε μία συλλογή αποδεικνύεται ότι όσο κι αν παλιώνουν κάποιες συνταγές, θα υπάρχει πάντα μια σταθερή θέση για το Campari στον σύγχρονο κόσμο» εξομολογήθηκε η γαλλίδα ηθοποιός.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε η διάσημη φωτογράφος Julia Fullerton-Batten, η πρώτη γυναίκα που μπήκε πίσω από την κάμερα για το ημερολόγιο του Campari. Εκτός από τα ονειρικά ρούχα με τα οποία φωτογραφήθηκε η Eva Green, τις εντυπώσεις έκλεψαν τα Christian Louboutin κόκκινα μποτάκια της. Αρκεί να πούμε ότι παρά τα 1.465 ευρώ που κοστίζουν είναι ήδη sold out net-a-porter και πλέον διατίθενται μόνο σε μαύρο χρώμα (όχι ότι δεν είναι εξίσου υπέροχα!).