Όταν οι διάσημες φοράνε όλο και λιγότερα στο κόκκινο χαλί...

Κόκκινο χαλί χωρίς να έχουμε αποκαλυπτικές εμφανίσεις γίνεται; Δεν γίνεται!
Όταν οι διάσημες φοράνε όλο και λιγότερα στο κόκκινο χαλί...



Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, τα κόκκινα χαλιά στρώνονται και οι διάσημες κυρίες αποφασίζουν μέσα στο καταχείμωνο να δείξουν κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στα βραβεία του Harper’s Bazaar Awards και βγήκαν όλες λίγο... γδυμένες!

Του Δημήτρη Δρίζου

Η πρώτη (όχι και καλύτερη) που ξεχώρισε ήταν η Victoria Beckham. Εγώ, προσωπικά σαν Δημήτρης δεν θα την έβαζα. Αλλά μετά από πιέσεις και απειλές για έξοδο (έχουμε και οικονομική κρίση και δεν είμαστε και για τέτοια) την έβαλα στη λίστα με βαριά καρδιά. Εντάξει, δεν την λες και άσχημη την εμφάνιση της συζύγου του David (παιχταράς στα νιάτα του, να τα λέμε και αυτά). Είναι σχεδιάστρια μόδας, ξέρει και τι θα φορέσει. Και το ράβει κιόλας γιατί απλά... μπορεί. Δεν είναι του στυλ «μόνη μου τα ράβω, μόνη μου τα φοράω». Λανσάρει τη συλλογή της, καθότι πνεύμα επιχειρηματικό, και έδειξε πολύ μπούστο. ΟΚ, δεν το διαθέτει σε ποσότητα Kate Upton, αλλά έδειξε το κατιτίς της. Στα 40 της η Victoria παραμένει αδύνατη μέχρι σημείο... αηδίας, αλλά είχε καιρό να κάνει sexy εμφάνιση. Έχει και 4 τέκνα, μην το ξεχνάμε άλλωστε...

Tη Millie Mackintosh την ξέρετε; Ούτε εγώ την ήξερα. Αλλά την έμαθα για καλό (αντρικό) λόγο με την εμφάνιση της στο Λονδίνο και στα βραβεία. Η 25χρονη τηλεπερσόνα φόρεσε ένα see through φόρεμα Julien McDonald σε απόχρωση του δέρματος. Και ξέρετε πόσο λατρεύουν οι άντρες τα see through; Όσο τις μπύρες και τις πίτσες σε βραδιά Champions League. Για να κάνουμε και long story short που λένε και στο χωριό μου, η Mackintosh έδειξε και μπούστο, έδειξε και booty και αν δεν ήταν και τόσο προσεκτική θα μας έδειχνε και κάτι παραπάνω. Ας όψεται εκείνος ο μαντραχαλάς που ήταν δίπλα της (ο άντρας της είναι) που της κράταγε τα υφάσματα.

Rosie Huntington-Whiteley (αλήθεια τώρα διάλεξε ένα από τα δυο γιατί δουλειά δεν κάνουμε έτσι), ήρθε η σειρά σου. Γιατί ναι, Rosie, θα το πω. Είσαι μια από τις πιο hot παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Και σε ετούτη την οικουμένη είσαι. Έχεις τα πάντα σε αφθονία. Δείξτα μας! Όχι, ότι στο Harper’s Bazaar δεν τα έδειξες, αλλά μπορούσες και καλύτερα. Το Βalmain σύνολο που επέλεξε άφηνε από τη μέση και κάτω ακάλυπτα τα πόδια της (και τι πόδια), αλλά από τη μέση και πάνω μας τα χάλασε. Το μπούστο της δεν ήταν το «εκρηκτικό» που μας έχει συνηθίσει αλλά και πάλι θα έχεις μια θέση στο Πάνθεον του sexiness. Και όχι Jason Statham. Δεν σε φοβάμαι (πολύ)...

Η Margot Robbie (η οποία μας χάρισε και ένα nipslip)φόρεσε κάτι σε Tweety και από το πολύ λαμπερό πρέπει να την είδαν και τα αεροπλάνα πάνω από το Λονδίνο. Αλλά επειδή εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω ντυσίματα (έχουμε την Αθηνούλα, την fashion editor για αυτά )θα αρκεστώ στο sexy του πράγματος. Η Αυστραλέζα, η οποία πρόσφερε σκηνή α λα «Βασικό Ένστικτο» στον «Λύκο της Wall Street», έχει μπούστο, το έδειξε και όλα μια χαρά και ωραία. Ξεκάθαρα πράγματα.

Και για bonus  να πω και τα μπράβο στην Lady Gaga που αποφάσισε να γδυθεί on stage στο Μιλάνο. Όχι γιατί έδειξε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί (καμιά 50αριά φορές) αλλά επειδή είναι μια τρελή περσόνα, ακομπλεξάριστη που αυτό πουλάει και εμάς μας αρέσει. Και επειδή θα ξαναγδυθεί congrats γιατί δεν μασάει!