Αυτός είναι ο λόγος που η Μενεγάκη δεν αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της

Η Ελένη έχει σοβαρούς λόγους για αυτό και δεν έχει αποκαλύψει κάτι ως τώρα...
Αυτός είναι ο λόγος που η Μενεγάκη δεν αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της



Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον επί πέντε χρόνια σύντροφο της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο. 

Οι παπαράτσι συνεχίζουν να την φωτογραφίζουν με την κοιλίτσα να έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται, όλοι έχουν μια άποψη επί του θέματος, τα υπονοούμενα στην εκπομπή της συνεχίζονται, ενώ στα πρωινά έχουν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ανοίξει το θέμα και δεν έχει κάνει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση. 

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Ελένη τηρεί σιγήν ιχθύος; 

Η παρουσιάστρια του Alpha, είχε ξαναμείνει έγκυος στη διάρκεια της σχέσης της με τον σύντροφό της άλλες μία ή δύο φορές αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί και απέβαλε, σύμφωνα με το You. Αυτός είναι ο λόγος που έχει τρομοκρατήσει την Ελένη στο να ανακοινώσει επίσημα το γεγονός γιατί φοβάται μήπως συμβεί ξανά το ίδιο. Ας μην ξεχνάμε πως η Μενεγάκη μπορεί να είναι μια λαμπερή και όμορφη γυναίκα, αλλά πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 45 της χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να προσέχει πάρα πολύ στην κατάστασή της κυρίως λόγω ηλικίας.

Αυτήν την φορά πάντως φαίνεται πως τα πράγματα βαίνουν ομαλά, αλλά καθυστερεί την ανακοίνωση για να είναι εντελώς σίγουρη ότι το παιδί δεν θα αντιμετωπίσει τον παραμικρό κίνδυνο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει προσλάβει έναν οδηγό ωστε να αποφεύγει να οδηγεί η ίδια για να μην καταπονεί τον οργανισμό της ανάμεσα σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, ο οποίος παράλληλα εκτελεί και χρέη σωματοφύλακα αν χρειαστεί.