Η Beyonce εκτός από sexy είναι και η πιο πλούσια τραγουδίστρια!

Ακόμη μια πρωτιά για την 33χρονη τραγουδίστρια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Η Beyonce εκτός από sexy είναι και η πιο πλούσια τραγουδίστρια!



Στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες του κόσμου ανέβηκε η Beyonce, ξεπερνώντας την «βασίλισσα» της pop, Madonna. Ανακατατάξεις στην πρώτη τριάδα της σχετικής λίστας...

H 33χρονη super star και σύζυγος του (επίσης πάμπλουτου) rapper, Jay Z, ξεπέρασε την 56χρονη Madonna στην πρώτη θέση καθώς τα έσοδα της υπολογίζονται για το 2014 στα 115 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό το οποίο διπλασιάστηκε σε σχέση με τα περσινά έσοδα της «Bey» καθώς έκανε περιοδεία σε όλο τον πλανήτη για 3 μήνες ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις σε καζίνο στο Las Vegas τις οποίες και πληρώθηκε... χρυσάφι.

Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η Taylor Swift με 64 εκατομμύρια δολάρια, η οποία αναμένεται να... κοντράρει την Beyonce το 2015 καθώς κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το νέο της album (διαβάστε το τέχνασμα της για πωλήσεις ρεκόρ ΕΔΩ), ενώ τρίτη είναι η Pink  με 52 εκατομμύρια δολάρια.

Και αν αναρωτιέσται για την περσινή τριάδα, τα πράγματα ήρθας κυριολεκτικά από πάνω... κάτω! Η Madonna έπεσε από την κορυφή της λίστας και δεν κατάφερε καν να μπει στην πρώτη δεκάδα, ενώ η Lady Gaga... κατρακύλησε από την δεύτερη θέση στην ένατη (!).

Ακόμη μια πρωτιά για την Beyonce καθώς είναι και με τη βούλα η πιο πλούσια star ενώ κάνει προσπάθειες να αναδειχτεί και η πιο sexy! Θα τα καταφέρει πιστεύετε;