Μελέτη-Μενεγάκη: Γιατί δεν μιλούσαν 4 χρόνια

Μελέτη-Μενεγάκη: Γιατί δεν μιλούσαν 4 χρόνια



Προφανώς δύο άνθρωποι ακόμη κι αν έχουν τσακωθεί έχουν δικαίωμα να τα βρουν, να λύσουν τις διαφορές τους και να συνεννοηθούν έτσι ώστε να αρχίσουν και πάλι να μιλάνε. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Περίπου έτσι έγιναν τα πράγματα σήμερα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ελεονώρα Μελέτη οι οποίες δεν ανέπτυξαν ποτέ ιδιαίτερη σχέση ενώ η δεύτερη είχε φροντίσει να στείλει τα μηνύματα αντιπάθειας της προς την πρώτη. Γιατί; Για έναν λόγο που σίγουρα δεν ισχύει. Πρόκειται δηλαδή για καθαρή παρεξήγηση. Σύμφωνα με όσα ακούγονταν εκείνη την εποχή η Ελεονώρα Μελέτη θεωρούσε οτι την εποχή που ήταν παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ ο διευθυντής προγράμματος του Αντέννα Γιάννης Λάτσιος που ήταν ακόμη τότε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη δεν την υποστήριξε αρκετά.

Ότι δηλαδή παρόλο που εργαζόταν στον ANT1 και έπρεπε να υποστηρίξει την παρουσιάστρια του καναλιού του, εκείνος ήθελε να βοηθήσει και την εκπομπή της συζύγου που τότε παρουσίαζε την αντίστοιχη πρωινή εκπομπή στον Alpha. Εννοείται ότι αυτό δεν ίσχυε όμως ήταν τόσο μεγάλη η ένταση εκείνη την εποχή και τόσο ακραίος ο ανταγωνισμός μεταξύ της καινούριας, φρέσκιας παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και της καθιερωμένης, έμπειρης παρουσιάστριας του Alpha που ακόμη και η φημολογία έφτανε στα άκρα. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ακούγονταν τότε η Μελέτη ήταν πολυ θυμωμένη με την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο και ο πάγος έσπασε μόνο όταν την κάλεσαν να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars.

Αυτό σήμερα ήταν το δεύτερο βήμα που έγινε λοιπόν για τις δύο γυναίκες αν και η χημεία μεταξύ τους στο πλατό της Ελένης σήμερα δεν δείχνει ότι θα μπορούσαν ποτέ οι δυο τους να γίνουν φίλες.