Η Angelina Jolie γυναίκα της χρονιάς και έτοιμη για την πολιτική

Η super star μίλησε για το γάμο της με τον Brad Pitt αλλά και για την ιδέα του να συμμετέχει ενεργά στη πολιτική σκηνή της Αμερικής.
Η Angelina Jolie γυναίκα της χρονιάς και έτοιμη για την πολιτική



Το  περιοδικό Vanity Fair ανακήρυξε την Angelina Jolie  «γυναίκα της χρονιάς» με την διάσημη ηθοποιό να παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στην Janine di Giovanni όπου αποκάλυψε πως αισθάνεται που είναι και επίσημα παντρεμένη με τον Brad Pitt αλλά και για τις σκέψεις τις να ασχοληθεί με την πολιτική σκηνή. Κάτι το οποίο αν τελικά γίνει πράξη (μιας και το έχει αναφέρει και στο παρελθόν) αναμένεται να κάνει την Jolie αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια ακόμα...

Η 39χρονη  είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Brat Pitt, με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο... «Υπάρχει μια διαφορετική σχέση. Είναι ωραία να νιώθεις σύζυγος» δηλώνει στη δημοσιογράφο. Η ηθοποιός αποκαλύπτει τον όρκο που πήρε το ζευγάρι, μετά από την πίεση που του άσκησαν τα παιδιά τους. «Δεν περιμένουν από εμάς να μην τσακωθούμε ποτέ , αλλά μας ανάγκασαν να ορκιστούμε ότι κάθε φορά που θα υπάρχει κάποιος τσακωμός, αμέσως θα ζητάμε ο ένας από τον άλλον συγνώμη. Μας ρώτησαν: το δέχεστε; Και εμείς είπανε ναι».

Η Angelina Jolie όμως δεν είναι μόνο μητέρα, ηθοποιός και σύζυγος. Συμμετέχει ενεργά σε ακτιβιστικές δράσεις  και ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους της. Δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι φλερτάρει έντονα τον τελευταίο καιρό με την ιδέα της πολιτικής. «Όταν ασχολείσαι με τα κοινά, πρέπει να σε απασχολεί η πολιτική σκηνή . Εάν επιθυμείς να γίνουν αλλαγές, πρέπει να έχεις ευθύνες . Ωστόσο δεν γνωρίζω ακριβώς  με ποιο τρόπο θα ήμουν πιο αποτελεσματική...».

Η ηθοποιός αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα της ταινίας «By the sea» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της ενώ έχει γράψει και το σενάριο. Το σίγουρο είναι πως η πανέμορφη ηθοποιός είναι πολυπράγμων και τα καταφέρνει. Εξού  και ο τίτλος που της απένειμε το περιοδικό.  Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε να πρωταγωνιστεί και στη πολιτική ζωή της Αμερικής, γιατί όχι μαζί με τον επίσης ηθοποιό George Clooney ο οποίος... καλοβλέπει (και αυτός) την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Vanity Fair, από τον θρυλικό Mario Testino, και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες...