Στο νοσοκομείο η πρώην του Charlie Sheen

Η Brett Rossi βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της από υπερβολική δόση ουσιών λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον 50χρονο ηθοποιό.
Στο νοσοκομείο η πρώην του Charlie Sheen



Η Brett Rossi μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική του Los Angeles μετά από υπερβολική δόση ουσιών (οι οποίες δεν έγιναν γνωστές) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο χωρισμός της από τον Charlie Sheen ήταν η αιτία...

Όπως αναφέρει το RadarOnline η 25χρονη πρώην πορνοστάρ, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Los Angeles από φίλο της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική Cedars-Sinai, με τις πληροφορίες να αναφέρουν απλά πως είχε κάνει υπερβολική χρήση ουσιών, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ναρκωτικά ή χάπια.

Η Rossi πέρασε τη νύχτα στην εντατική για προληπτικούς λόγους, ενώ το περιβάλλον της αναφέρει πως δεν κατάφερε να διαχειριστεί τον χωρισμό της από τον Charlie Sheen με τον οποίο έβαλαν τέλος στη σχέση τους πριν δυόμιση εβδομάδες λίγες μέρες πριν παντρευτούν!

Ο Sheen βρίσκεται σε επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του διαρκώς με την απόφαση για τον χωρισμό να ανήκει στο πρώτην πρωταγωνιστή του «Τwo And A Half Men» καθώς θέλει πλέον να αφοσιωθεί στα 5 παιδιά του.

Η Rossi με τον Sheen γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο με τον 50χρονο star να της κάνει πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο, αλλά την απέσυρε για χάρη της οικογένειας του.