Η Kris Jenner και ο κατά πολύ νεότερος σύντροφος της

Ο πρώην σύζυγος της, Bruce Jenner, ετοιμάζεται να κάνει αλλαγή φύλου (;) και εκείνη έχει βρει ξανά τον έρωτα. Και καλά κάνει...
Η Kris Jenner και ο κατά πολύ νεότερος σύντροφος της



Η Kris Jenner στα 58 της βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά 17 χρόνια νεότερου της, Corey Gamble, με το ζευγάρι να πηγαίνει διήμερο στο Μεξικό, ενώ πιο πριν είχαν πάει μαζί στα γενέθλια της Kim Kardashian!

To ζευγάρι ταξίδεψε με το ιδιωτικό jet (ναι έχει και τέτοιο) της Jenner στο Las Vegas για τα 34α γενέθλια της Kim Kardashian, όπου ο Corey γνωρίστηκε με την μεγαλύτερη κόρη της Kris. To ζευγάρι όμως, καθότι μετράει και λίγες εβδομάδες μαζί, αποφάσισε να «δραπετεύσει» στο Μεξικό για το διήμερο για να χαρεί τον έρωτα του.

Ο Corey, ο οποίος είναι μάνατζερ του Justin Bieber, και η Kris είχαν απαθανατιστεί πριν λίγες ημέρες από τους paparazzi σε τρυφερό τετ α τετ σε εστιατόριο του Los Angeles, με τις φήμες περί σχέσης της 58χρονης Jenner με τον 41χρονο Gamble να επιβεβαιώνονται.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι φήμες για αλλαγή φύλου του Bruce Jenner (πρώην συζύγου της και πατέρα των δυο κορών της, Kendall και Kylie) φουντώνουν διαρκώς...