Η Δούκισσα απελευθερώνεται: Δεν θέλω να περιορίσω την φαντασία των θεατών για το αν φορούσα εσώρουχο

"Αν ήμουν τέλεια και φανταστική, η καλύτερη παρουσιάστρια και ο καλύτερος άνθρωπος, θα καθόμουν κι εγώ να κρίνω τους άλλους. Δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ. Βαριέμαι."
Η Δούκισσα απελευθερώνεται: Δεν θέλω να περιορίσω την φαντασία των θεατών για το αν φορούσα εσώρουχο



Η Δούκισσα Νομικού, απελευθερώνεται και μιλά για όλα! Εξηγεί γιατί θέλει να ξεφύγει από τα στερεότυπα που η ίδια είχε βάλει παλιότερα στον εαυτό της και πως το τελευταίο διάστημα αισθάνεται εντελώς απελευθερωμένη. 

"Γενικά είμαι σε φάση όπου θέλω να απελευθερωθώ και να σπάσω τα καλούπια που είχα μπει ή που κάποιοι με είχαν βάλει. Θέλω να ζω την κάθε στιγμή όπως είναι και να δίνω το 100% του εαυτού μου στη δουλειά, πράγμα που ούτως η άλλως κάνω" δήλωσε στο Πρώτο Θέμα. 

Για το αν τελικά έχει την εικόνα του μετρημένου και καλού κοριτσιού όπως δείχνει προς τα έξω: "Νομίζω πως και τα καλά κορίτσια κατά βάθος είναι κακά κορίτσια, απλά δεν τα έχουν πιάσει ακόμα". 

Σε ενόχλησε που την επομένη πολλοί δεν συζήτησαν αν ήσουν καλή ή όχι στην παρουσίαση, αλλά ασχολήθηκαν με το εάν φορούσες εσώρουχο;

Όχι, δεν με πείραξε καθόλου. Απλά δεν θα απαντήσω τι συνέβη στην πραγματικότητα, γιατί δεν θα ήθελα να περιορίσω τη φαντασία των θεατών. Ας την απελευθερώσουμε και αυτήν.

H Δούκισσα ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram όπου παίρνει πρωινό διαβάζοντας την συνέντευξή της!