Fantasy Bra: To πιο διάσημο σουτιέν στον κόσμο γιορτάζει! Οι διάσημες που το φόρεσαν

Tα 18 χρόνια ζωής κλείνουν τα Fantasy Bras της Victoria’s Secret με την εταιρία να ανακοινώνει δυο νέες επετειακές editions.
Fantasy Bra: To πιο διάσημο σουτιέν στον κόσμο γιορτάζει! Οι διάσημες που το φόρεσαν



Η διάσημη εταιρεία πριν από 18 χρόνια λάνσαρε τα διάσημα Fantasy Bras τα, ο οποία είναι τα ακριβότερα στον κόσμο, με τις Adriana Lima και Alessandra Ambrosio να έχουν φέτος την ευθύνη να μεταφέρουν το πανάκριβο (στην κυριολεξία) φορτίο στην πασαρέλα!

Η ιστορία των Fantasy Bras πηγαίνει πίσω στο 1996, όταν το (τότε) super model, Claudia Schiffer πόζαρε στον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο της εταιρείας φορώντας το πρώτο δημιούργημα της εταιρείας. Πέρασαν 5 χρόνια μέχρι κάποιος «άγγελος» να το φορέσει στην πασαρέλα, με την Heidi Klum να είναι η... εκλεκτή!

Όσο για το κόστος τους; Αυτό είναι για πολύ... λίγους στον πλανήτη! Το φθηνότερο Fantasy Bra κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ το ακριβότερο 15 εκατομμύρια δολάρια (!) και φυσικά υπάρχει στο βιβλίο Guiness. Τι κάνει όμως αυτά τα σουτιέν τόσο ξεχωριστά; Μα, φυσικά τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω του. Διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε πολύτιμο πέτρωμα έχει χρησιμοποιηθεί.

Η... πρωτοπόρος ήταν η Claudia Schiffer ενώ είχαν την τιμή να τα φορέσουν οι Heidi Klum, Gisele, Karolina Kurkova, Tyra Banks, Selita Ebanks, Marisa Miller και Adriana Lima μεταξύ άλλων...

Ποια όμως φόρεσε το πιο εντυπωσιακό; Η απάντηση δική σας...