Οι stars που έχουν δίδυμα αδέλφια και δεν το ήξερες!

Βρες τις ομοιότητες και τις διαφορές!
Οι stars που έχουν δίδυμα αδέλφια και δεν το ήξερες!



To ότι ο Brad Pitt έχει δίδυμο αδελφό, τον Douglas το ανακάλυψα πρόσφατα. Και μάλιστα δεν μοιάζουν ούτε σαν απλά αδέλφια. Περίεργο; Και υπάρχουν και άλλοι celebrity που έχουν δίδυμα αδέλφια (και δεν το ήξερες) και δεν μοιάζουν. 

Καμία σχέση!

Ιδού και οι άλλες περιπτώσεις που λέγαμε:

GISELE AND GABRIELA BUNDCHEN

H Gisele και η Gabriela έχουν ξεκάθαρα φοβερά γονίδια!

Ποια από τα δυο brazilian girls να διαλέξεις;(!)

HUNTER AND SCARLETT JOHANSSON

Το ότι η Scarlett Johansson είχε δίδυμο αδελφό ήταν κάτι που δεν γνώριζα. Εσύ; Με μια πρώτη ματιά η σκέψη που θα περάσει από το μυαλό σου είναι ότι είναι ζευγάρι και όχι δίδυμα αδέλφια! Όμως αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι εκτός από τα μάτια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια! Ο Hunter ασχολείται με την πολιτική και δεν έχει σχέση με Hollywwod!

KIEFER AND RACHEL SUTHERLAND
Kαι οι δυο ακολούθησαν σχεδόν την ίδια επαγγελματική πορεία. Ο Kiefer είναι ηθοποιός και η Rachel ασχολείται με την παραγωγή. Κατά τα άλλα είναι ολόιδιοι!

MICHAEL AND ASHTON KUTCHER
Ούτε αυτό το δίδυμο είναι ιδιαίτερα γνωστό. Ο Michael Kutcher μάλιστα στα 13 του χρόνια είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς. 

JOEL AND BENJI MADDEN
Το δίδυμο αυτό είναι γνωστό από όταν ήταν teenagers διότι είχαν την μπάντα Good Charlotte. Ωστόσο όμως τους γνωρίζεις και από τις σχέσεις τους. Ο Benji είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Cameron Diaz και είναι κριτής στο The Voice της Αυστραλίας, ενώ ο Joel είναι παντρεμένος με την Nicole Richie.

MARISSA AND GIOVANNI RIBISI
Ενώ ο Giovanni είναι πασίγνωστος για τους ρόλους του στα: Saving Private Ryan, That Thing You Do! and Ted, η Marissa είναι γνωστή για τη fashion line Whitley Kros.

VIN DIESEL AND PAUL VINCENT
Δυο διαφορετικά τυπάκια. Ολοφάνερα! Ο ένας είναι ηθοποιός δράσης και ο άλλος παραγωγός ταινιών!

Αποκάλυψη τώρα! Αυτός είναι ο Ugly Naked Guy από τα Φιλαράκια