James Bond: Το Hollywood τρελάθηκε! Αυτός είναι ο νέος 007 και το Bond Girl του

H Emilia Clarke δήλωσε διαθέσιμη για τον ρόλο του 007 και μας έβαλε ιδέες.
James Bond: Το Hollywood τρελάθηκε! Αυτός είναι ο νέος 007 και το Bond Girl του



Από τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά η φήμη περί αποχώρησης του Daniel Craig από τον ρόλο του James Bond, οι φήμες έχουν φουντώσει για την αντικατάστασή του. Κάποιες μάς ακούστηκαν πιο extreme, κάποιες μας ξάφνιασαν, κάποιες άλλες πάλι μας έβαλαν ιδέες.

Ήρθε και η Emilia Clarke και δήλωσε διαθέσιμη για τον ρόλο, με Bond- boy, τον Leonardo DiCaprio και μας τρέλανε. Εκτός του ότι μάς τρέλανε, μάς έβαλε και πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Έτσι, η καθεμία από εμάς επέλεξε κι από ένα δίδυμο Bond- Bond girl. Και ιδού τα αποτελέσματα.

Κατερίνα Ιωακείμ
Επιλέγω Justin Bieber για τον ρόλο του πράκτορα και Monica Bellucci για Bond girl. Έτσι για να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις μικρότερου - μεγαλύτερης και κυρίως για να δούμε και την άγρια πλευρά του Justin (!).

 

Κατερίνα Σκουρλή
Halle Berry για James Bond και το Bond- boy της ο θεός Gerard Butler. Δίδυμο που σκοτώνει!

 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Επιλέγω την Kim Kardashian για τον ρόλο του 007. Και μάντεψε! Ο Κanye το "αγόρι" της, που θα της σχεδιάσει το tuxedo της και θα τον δούμε (επιτέλους) και στην παραλία με μαγιό σλιπ.

 

Βάλια Ζαμπάρα
Idris Elba γιατί πολύ μου άρεσε η ιδέα από την αρχή (κοινώς ο Bond στην πιο σέξι εκδοχή του) και για κορίτσι του η για ιδιαίτερα γούστα θεότητα, Tao Okamoto.

Γιάννα Κορρέ 
Βradley Cooper για Bond. Kαι Βond girl; Ετοιμάσου! Το δικό μας όμορφο κορίτσι, Αθηνά Οικονομάκου! Και κάπως έτσι τα Bond- girls κλέβουν την παράσταση...

Νάνσυ Φαφούτη
E ποιος άλλος; Κατοχυρώνω τον πιο sexy των τελευταίων ετών, Charlie Hunnam και Bond- girl τη θεά Amy Schumer. Δεν θα γνωριζεί από στερεότυπα ο νέος Bond!  

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να μοιάζεις με το ομορφότερο Bond girl όλων των εποχών, την Brigitte Bardot.

Δες κι αυτό... να μπαίνεις στο κλίμα: