Χαμός στη showbiz! Η κοιλίτσα της Καλομοίρας, η περιπέτεια της Πιπιλή και το κορμάκι της Φουρέιρα

Έχεις ακούσει την κόρη του Κηλαηδόνη να τραγουδάει;
Χαμός στη showbiz! Η κοιλίτσα της Καλομοίρας, η περιπέτεια της Πιπιλή και το κορμάκι της Φουρέιρα



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram και ανέβασε μία selfie με τη φίλη της. 

Ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha; 

Επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha; Απ’ ό,τι φαίνεται όχι μιας και το κανάλι έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«O Alpha διαψεύδει τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ένταξης του Γιάννη Λάτσιου είτε στο δυναμικό του, είτε στο δυναμικό του Alpha Κύπρου.
Το κανάλι επισημαίνει ότι πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.»

Η κόρη του Κηλαηδόνη

Την πρώτη της δισκογραφική δουλειά παρουσίασε στο Θέατρο Μεταξουργείο η Μαρία Κηλαηδόνη η κόρη του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά. Άκουσέ την στο παρακάτω βίντεο. 

H κοιλίτσα της Καλομοίρας

Ακόμα 8 εβδομάδες έμειναν στην Καλομοίρα για να καλωσορίσει το κοριτσάκι της. Η τραγουδίστρια μετά την επίσκεψη στον γυναικολόγο της έδειξε την κοιλίτσα της στο Instagram. 

H περιπέτεια της Φωτεινής Πιπιλή

Ένα περίεργο περιστατικό που είχε η Φωτεινή Πιπιλή στο λεωφορείο περιέγραψε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. 

«Να τι παθαίνει η κατσίκα του γείτονα ,που όχι μόνον δεν έχει ακόμη ψοφήσει ,αλλά μπαίνει και σε λεωφορείο! Η κατσίκα, εν προκειμένω ήμουν εγώ, η οποία είχα σύσκεψη στη ΝΔ ,στη Συγγρού. Γέννημα -θρέμμα και κάτοικος του κέντρου της Αθήνας-πιο κέντρο από μένα μόνον ο Άγνωστος στρατιώτης-επειδή γνωρίζω καλά ορισμένες γραμμές που είναι δίπλα στο σπίτι μου οι στάσεις και μάλιστα με φωτεινή ένδειξη για την ώρα διέλευσης και επειδή ήταν ωραία μέρα και η πιο κατάλληλη ώρα για ΜΜΜ 13.00 μ.μ. οπότε οι δρόμοι είναι άδειοι, είπα να πάρω το αγαπημένο μου 550.Με το μπαίνω, ώσπου να χτυπήσω το εισητήριο, με τρελό κέφι ο οδηγός να προλάβει το φανάρι, τόσο απότομα που κινδυνεύω να πέσω άσχημα. Κρατιέμαι γερά, ταλαντεύομαι αρκετά αλλά τη σκαπουλάρω. Και τι πετάγεται και μού λέει δυνατά μια μεσήλικη -που ψηφίζει ε,?-όλο μοχθηρία: πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις από λεωφορεία θες και μπαίνεις! Είπα να της βελάξω! για να συνεννοηθούμε αλλά την πρόλαβε μια άλλη και την αποκάλεσε γαϊδούρα! Πέρασα θαύμα η κατσίκα!»

Ξανά σέξι η Ελένη Φουρέιρα

Τρέλανε τους followers της για άλλη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram backstage από το νέο της video clip με ένα σέξι κορμάκι. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι έχουν το ίδιο ζώδιο με εσένα.