Η απαξίωση της Σπυροπούλου όταν ρωτήθηκε για τους αρχισυντάκτες της εκπομπής της

Η Κωνσταντίνα μόνο που δεν έφυγε τρέχοντας...
Η απαξίωση της Σπυροπούλου όταν ρωτήθηκε για τους αρχισυντάκτες της εκπομπής της



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκε στο θέατρο Badminton για να παρακουλουθήσει από κοντά την παράσταση “Θα περάσει κι αυτό” στην οποία πρωταγωνιστεί ο συνεργάτης της, Αντώνης Λουδάρος.

Χαμογελαστή, με chic rock ντύσιμο φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα μπορντό κασκόλ που έδινε έναν άλλο αέρα στο ντύσιμό της, όταν ρωτήθηκε από την κάμερα του Πρωινού για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της, έφυγε βιαστικά χωρίς να δώσει καμία απολύτως απάντηση. Μάλιστα χωρίς να μπορεί να κρύψει την αμηχανία της απάντησε κοφτά: "Τίποτα, ευχαριστώ πολύ" και ακουμπώντας στον ώμο τη δημοσιογράφο, επιτάχυνε το βήμα της κι έφυγε.

Λίγο πιο πριν, όταν ρωτήθηκε για το πώς ξελίσσονται τα πράγματα στην εκπομπή της, εκείνη απάντησε πως δουλεύουν όλοι και τα βλέπει όλα πολύ καλά...

Αν λάβουμε υπόψιν μας βέβαια τα χθεσινά νούμερα τα οποία άγγιξαν για πρώτη φορά το 14% ίσως αυτό να χαροποίησε προς το παρόν την παρουσιάστρια, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ ρευστά γιατί την προηγούμενη μόλις μέρα είχε πέσει σε... μονοψήφιο αριθμό όπως άλλωστε όλο αυτό το διάστημα!

Δες φωτογραφίες από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα: