Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: To σεξ μαζί του ήταν πιο αδιάφορο πεθαίνεις!

Η παρουσιάστρια εντελώς ακομπλεξάριστη μιλά για την προσωπική της ζωή...
Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται: To σεξ μαζί του ήταν πιο αδιάφορο πεθαίνεις!



Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, για τους άντρες, για την απιστία και για την πρώτη της ερωτική εμπειρία...

"Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω ότι σαν εμπειρία ήταν πιο αδιάφορη πεθαίνεις" ανέφερε για τη σχέση με τον 23χρονο που είχε όταν ήταν 17 ετών.

Όσο για τους άντρες στη ζωή της αναφέρει: "Έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές επιλογές μου. Μάλιστα, το θέμα με το one night stand το είχα συζητήσει και με την ψυχολόγο μου, μήπως φταίει κάτι σε μένα. Ξέρεις, όμως, κάτι; Δεν μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Είμαι control freak. Ακόμα και μεθυσμένη, ξέρω πάρα πολύ καλά μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με τις φίλες μου σε ένα μπαρ, θα γκομενίσω και θα φύγω με γκόμενο. Στη ζωή μου έχω βγει, έχω μεθύσει, έχω φλερτάρει, έχω χορτάσει. Δεν έχω απωθημένα"

Όσον αφορά για το αν έχει απιστήσει ποτέ: "Βεβαίως και έχω απιστήσει. Και την επόμενη μέρα πήγα και του το είπα. Όταν το παραδέχεσαι, οι πιθανότητες για να σωθεί η σχέση είναι περισσότερες από το να το μάθει από κάποιον τρίτο" δήλωσε στο περιοδικό People.