Χαμός στη showbiz! Το 6pack της Ντορέττας, η κουμπαριά της Καρύδη και η συγκινητική φωτογραφία του Σόμμερ

Πότε σταματάει το Λόγω TiVis;
Χαμός στη showbiz! Το 6pack της Ντορέττας, η κουμπαριά της Καρύδη και η συγκινητική φωτογραφία του Σόμμερ



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Το τέλος του Λόγω TiVis

Στις 27 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η εκπομπή «Λόγω TiVis». Την Δευτέρα στις 30 Μαΐου την ίδια ώρα θα μεταδοθεί η ταινία «Μαντέψτε τι κάνω τα βράδια» και την επόμενη μέρα το «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People για την εκπομπή: «Θέλω να σου πω πως είμαι πολύ περήφανη για αυτή την εκπομπή, άσχετα με το τι έχει γραφτεί. Έχει μια πολύ αξιοπρεπή πορεία και μην ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός στην απογευματινή ζώνη είναι πολύ μεγάλος φέτος. Την εκπομπή αυτή την αγαπάω. Μου αρέσει η ομάδα μου, είναι δυνατή και με πολύ εύστοχο σχόλιο, έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαι εκεί και θεωρώ πως έχω εξελιχθεί. Δεν μου αρέσει να το λέω για τον εαυτό μου, αλλά νιώθω πως έκανα ένα βήμα παραπάνω και είμαι καλύτερη από την Κατερίνα πέρυσι και πρόπερσι. Άσχετα με τον αν ήμουν κεντρική ή όχι, ήμουν καλύτερη από πέρυσι και αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο».

Ποιος θα βαφτίσει το παιδί της Βίκυς Βολιώτη; 

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη η οποία μίλησε για την κόρη της που έχει υιοθετήσει με τον σύζυγό της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός πως νονοί της μικρής θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη. 

Τι έπαθε η Μαρία Μπεκατώρου; 

Τον τρόμο που έζησε στο οδοντιατρείο απαθανάτισε η Μαρία Μπεκατώρου για τους φίλους της στο Instagram. Η παρουσιάστρια πόζαρε με τον οδοντίατρο των διασήμων Κωνσταντίνο Δέδε και ιδού τα αποτελέσματα. 

Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ

Μία τρυφερή φωτογραφία ανέβασε στο Instagram ο Κώστας Σόμμερ μαζί με τον πατέρα του. O πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια όμως θα είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά του. 

To 6 pack της Ντορέττας

«Ανακαλύψτε τον δικό σας παράδεισο» έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να χαζέψουμε το 6 pack της. 

Δες ΕΔΩ τα πιο τρελά μαλλιά των διασήμων.