Οι σπόντες της Ηλιάκη για την Καινούργιου: Δεν είπα ότι δεν την συμπαθώ

Η Μαρία Ηλιάκη απαντά σε όσα ακούγονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα...
Οι σπόντες της Ηλιάκη για την Καινούργιου: Δεν είπα ότι δεν την συμπαθώ



Η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για την εκπομπή της, για το αν την ενοχλεί που ο Μάκης Πουνέντης κάνει παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και για το πώς αισθάνεται πλέον για εκείνη που δεν έχουν επαφές. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή...

Είσαι ερωτευμένη; "Είμαι πολύ χαρούμενη αυτή την περίοδο. Δεν θα σου πω λεπτομέρειες, αλλά όλα στην προσωπική μου ζωή πάνε περίφημα και είχε πολλά χρόνια να μου συμβεί αυτό".

Όσον αφορά την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία πιστεύει ότι θα ξαναμιλήσουν οι δυο τους στο μέλλον, η Ηλιάκη δήλωσε: "Όπως έχω πει και παλαιότερα, οι σχέσεις κάνουν κύκλους. Οπότε είναι πιθανόν και να ξαναμιλήσουμε".

Σε ενοχλεί που ο Μάκης Πουνέντης κάνει παρέα μαζί της; "Να πω σε κάποιον, ποιον θα συναναστρέφεται; Αν είναι δυνατόν. Τι είμαστε, χούντα;" Αυτό περίμενα να μου απαντήσεις. Άλλωστε, όλοι κάνουμε παρέα με ανθρώπους που έχουν επαφές με κάποιους που ίσως να μη συμπαθούμε."Δεν είπα ποτέ ότι δεν τη συμπαθώ!".

Αυτά τα διάφορα που λες ότι έχουν γραφτεί και φαντάζομαι εννοείς όσα αναφέρονται στα νούμερα τηλεθέασης, στο ύφος της εκπομπής ή στις περίεργες απαιτήσεις που έχεις, ότι π.χ. ζητάς καμαρίνια, ότι θέλεις τα δικά σου καλλυντικά ή ότι μιλάς άσχημα στους συνεργάτες σου πόσο σε ενοχλούν; "Κοίταξε, από τον πρώτο μήνα μιας ψυχαγωγικής εκπομπής σε ένα καθαρά ενημερωτικό κανάλι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νούμερα. Πρέπει να γίνει συνήθεια στον κόσμο ότι ο ΣΚΑΪ έχει πλέον και ψυγαχωγία. Βέβαια, με το διαδίκτυο και τα blogs και όλα τα εναλλακτικά Mέσα, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, ανώνυμα και επώνυμα. Τώρα αναφορικά με τα όσα λέγονται για τις απαιιτήσεις μου τα θεωρώ ανεδαφικά", δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στο Celebrity.