Χαμός στη showbiz! To μήνυμα της Ντορέττας, το κορίτσι του Σταθοκωστόπουλου και το ντεκολτέ της Μενεγάκη

Η μάσκα ομορφιάς της Victoria Beckham δεν είναι σαν τις άλλες.
Χαμός στη showbiz! To μήνυμα της Ντορέττας, το κορίτσι του Σταθοκωστόπουλου και το ντεκολτέ της Μενεγάκη



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος προχώρησε

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος προχώρησε στη ζωή του μετά από τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο επιχειρηματίας πέρασε τις διακοπές του Πάσχα με τη νέα του σύντροφο, την personal trainer Λευκοθέα Καβρουλάκη και μάλιστα πόζαρε στο Instagram φωτογραφίες τους.     

Το ντεκολτέ της Ελένης Μενεγάκη 

Είδηση έγινε το χθεσινό ντεκολτέ της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό στενό μπλουζάκι και έσκυψε με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο να γίνει βίντεο. 

Η Εύα Λάσκαρη με μαγιό 

«Memories summer 3 years ago! Καλημέρα και ας έχει σύννεφα» έγραψε η Εύα Λάσκαρη και αναπόλησε τις καλοκαιρινές της στιγμές. 

H παράξενη μάσκα της Victoria Beckham 

Αναρωτήθηκες ποτέ τι κάνουν οι διάσημες πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί; Η Victoria Beckham πάντως από το ξενοδοχείο της στις Κάννες φόρεσε μία ασημένια μάσκα ομορφιάς. 

Το μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Να ξέρετε ότι διαβάζω καθημερινά όλα σας τα μηνύματα και μακάρι να μπορούσα να απαντήσω με σιγουριά σε όλους εσάς που με ρωτάτε για τα "Καλημερούδια". Η αγάπη σας είναι πολύτιμη και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη !Σας αγαπώ πολύ. Δεν χάνω ποτέ την δύναμη και την αισιοδοξία μου, γιατί έχω εσάς !Όπως και να χει ,όλα θα πάνε καλά». Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο λογαριασμό της στο Instagram το οποίο συνόδεψε με την παρακάτω φωτογραφία. 

Δες ΕΔΩ γιατί ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς έχουν θυμώσει με τα media.