Χαμός στη showbiz! Ο αδερφός της Δούκισσας, ο έξαλλος Justin Bieber και η σέξι Μοιραράκη

Και η Όλγα Λαφαζάνη κεντρική παρουσιάστρια.
Χαμός στη showbiz! Ο αδερφός της Δούκισσας, ο έξαλλος Justin Bieber και η σέξι Μοιραράκη



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Έρχεται το «Πρωινούλι»

Νέα πρωινή εκπομπή ξεκινάει από τις 16 Μαΐου στο κανάλι Epsilon και στις 09:55. Παρουσιάστρια θα είναι η Όλγα Λαφαζάνη και συμπαρουσιάστρια η Έλλη Παπαγγελή. Στην ομάδα θα είναι και η μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη.  

Δες παρακάτω το trailer. 

Κομμένες οι selfies με τους φαν για τον Justin Bieber

Μεγάλες αποφάσεις πήρε στη ζωή του ο Justin Bieber. Ο 22χρονος σταρ έβγαλε ανακοίνωση στο Instagram για να πει ότι αισθάνεται συναισθηματικά εξαντλημένος από τις selfies με τους θαυμαστές. «Καταλαβαίνω ότι θα απογοητευτείτε, αλλά δεν ανήκω σε κανέναν. Αν τύχει να με δείτε κάπου να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να φωτογραφηθώ ξανά με κάποιον. Εχω φτάσει σε σημείο να αισθάνομαι σαν ζώο και όχι σαν άνθρωπος. Θέλω να μπορώ να κρατήσω τα λογικά μου. Μου λένε ότι θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου γιατί αγόρασαν ένα άλμπουμ μου. Πλήρωσες για ένα άλμπουμ και πήρες ένα άλμπουμ. Δεν σημαίνει ότι όπου με βλέπετε θα παίρνετε ένα αυτόγραφο ή θα βγαίνουμε μαζί φωτογραφία» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η σέξι Δέσποινα Μοιραράκη

Φωτογράφιση για το περιοδικό «YOU» έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη ποζάροντας με μαγιό. Η επιχειρηματίας μεταξύ άλλων είπε ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες και ότι έχει σουξέ επειδή είναι «πληθωρική και Ανατολίτισσα». 

Νανά Μούσχουρη - Jean Paul Gaultier στο εστιατόριο της Μπαρμπαρίγου

Στην Ελλάδα βρίσκονται η Νανά Μούσχουρη μαζί με τον Jean Paul Gautier. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον διάσημο σχεδιαστή στο εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι όπου δοκίμασαν τις συνταγές της Αργυρώς.

Η Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Στη Μύκονο βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον αδερφό της Νικήτα Νομικό αλλά και τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.  Παρακάτω οι φωτογραφίες που είδαμε στο περιοδικό «OK».

 

Δες ΕΔΩ γιατί έχουν θυμώσει με τα media οι Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος.