O Phelps είναι πλέον ο πιο σέξι μπαμπάς στον κόσμο!

Η φωτογραφία με το νεογέννητο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.
O Phelps είναι πλέον ο πιο σέξι μπαμπάς στον κόσμο!



Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Ο Michael Phelps έπειτα από 22 ολυμπιακά μετάλλια και δεκάδες ρεκόρ που κατέρριψε στις πισίνες έζησε λίγες ώρες πριν την απόλυτη ευτυχία. Η Nicole Johnson έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι! 

Ο 30χρονος ολυμπιονίκης κολυμβητής και η αρραβωνιαστικά του έδωσαν στο μωράκι το όνομα Boomer Robert και ανέβασαν αυτή την πρώτη του φωτογραφία στα social media για να μοιραστούν τη χαρά τους με εκατομμύρια θαυμαστές του Αμερικανού σταρ. 

"Καλωσορίζουμε τον Boomer Robert Phelps σε αυτό τον κόσμο!!!!Γεννήθβκε στις 7:21 το απόγευμα!!!! Υγιής και χαρούμενος!!!! Το καλύτερο συναίσθημα της ζωής μου!!!” έγραψε ο Phelps κάτω από τη φωτογραφία και έφτιαξε κιόλας το hastag του παιδιού του #boomerphelps!

"¨Ενα από τα πιο συναρπαστικά του να γίνεσαι πατέρας λίγες βδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι ότι το παιδί σου θα έχει την ευκαιρία να δει τον τελευταίο σου Αγώνα από κοντά. Είναι μια εμπειρία που θα συζητάμε όταν μεγαλώσει λίγο και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω τόσες φωτογραφίες μας να του δείξω. Θα μοιραστούμε τόσες στιγμές μαζί όσο μεγαλώνει", λέει ο Phelps για τον γιο του. 

Να σας ζήσει!