Έτσι γιόρτασε η Μπαλατσινού τα γενέθλιά της! Δες την εντυπωσιακή τούρτα (Photos)

Πόσο χρονών έγινε η Τζένη;
Έτσι γιόρτασε η Μπαλατσινού τα γενέθλιά της! Δες την εντυπωσιακή τούρτα (Photos)



Και ποιος άντρας δεν είχε ερωτευτεί την Τζένη Μπαλατσινού στις αρχές της καριέρας της;

Γεννημένη στις 2 Νοεμβρίου του 1970 στην Θεσσαλονίκη, ανήκει στο αστερισμό του Σκορπιού και χθες έκλεισε τα 44 της χρόνια. 

Το 1990 συμμετείχε στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του Ant1 κατακτώντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ενώ έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε τους τίτλους Μις Παγκόσμιος Τουρισμός και Look Model of the Year από το Elite Models.

Το 1996 παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Η Τζένη, αποφασίζει για χάρη της οικογένειας να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, ενώ μετά από χρόνια αποχής την είδαμε σε διάφορα τηλεοπτικά show μέχρι και στην παρουσίαση του πρωινού του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους με τον Πέτρο Κωστόπουλο μετά από 18 χρόνια γάμου ενώ πλέον παρά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ίσως τα ξαναβρούν.

Χθες το βράδυ, η Τζένη, γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό στέκι της Αθήνας παρέα με λίγους και καλούς φίλους που βρέθηκαν εκεί για να της ευχηθούν.Αρκετοί από τους φίλους της που βρέθηκαν εκεί ανέβασαν φωτογραφίες στυς λογαριασμούς τους στο Instagram, με την Τζένη Μπαλατσινού να δείχνει χαρούμενη και αισιόδοξη για το μέλλον.