Χαμός στη showbiz! H Kate Moss αγνώριστη, η Μαρία Μπεκατώρου βενζινοπώλισσα και ο Alec Baldwin έξαλλος

Πώς ήταν η Τάμτα πριν από 12 χρόνια;
Χαμός στη showbiz! H Kate Moss αγνώριστη, η Μαρία Μπεκατώρου βενζινοπώλισσα και ο Alec Baldwin έξαλλος



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

H πιο δημοφιλής φωτογραφία στην ιστορία του Instagram

Ήξερες ποια είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφία στην ιστορία του Instagram; Η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει τον Justin Bieber να φιλάει την πρώην κοπέλα του Selena Gomez κατάφερε να συγκεντρώσει 3.569.000 like. 

Kate Moss εσύ; 

Σε spa του Λονδίνου πέτυχαν οι παπαράτσι την Kate Moss. H 42χρονη εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και δεν θύμιζε σε τίποτα την καλλονή που όλοι ξέρουμε. 

Ο Alec Baldwin έγινε έξαλλος

Έξω φρενών έγινε ο Alec Baldwin με παπαράτσι που τον τράβηξε να περπατάει σε δρόμο του Beverly Hills με την 32χρονη σύζυγό του Hilaria Thomas.  «Σκάσε! Είσαι σκουπίδι! Μείνε μακριά από την σύζυγό μου» λέγεται ότι είπε ο ηθοποιός. 

Πώς ήταν η Τάμτα πριν από 12 χρόνια; 

Ένα βίντεο από την εποχή Super Idol ανέβασε η Τάμτα στο προφίλ της στο Facebook. 

Η Δούκισσα χουχουλιάζει 

Με τις φλοράλ πιτζάμες της πόζαρε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. «Mood of the Day» έγραψε στη λεζάντα της και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 like. 

Η Μαρία Μπεκατώρου έβαλε βενζίνη 

Μια στάση στο βενζινάδικο έκανε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια φυσικά είχε τους λόγους της που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο Instagram. Η Μαρία καταφέρνει να ενσαρκώσει το μήνυμα του Beauty For a Purpose: μια γυναίκα πρέπει να νιώθει όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κι αυτό της δίνει δύναμη να καταφέρνει τα πάντα! Δες ολόκληρο το video στο κανάλι της Avon στο you tube (avongr).

Δες ΕΔΩ τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε μία σέξι φωτογράφιση με την Κατερίνα Στικούδη.