Αυτές οι διάσημες Ελληνίδες δεν έχουν κάνει ποτέ δίαιτα

Άγνωστο παραμένει πώς διατηρούν τη σιλουέτα τους.
Αυτές οι διάσημες Ελληνίδες δεν έχουν κάνει ποτέ δίαιτα



Ήξερες ότι η Αννίτα Πάνια δεν έχει κάνει ποτέ της δίαιτα; Κι όμως, η παρουσιάστρια το είπε στον αέρα της εκπομπής «Parole»: «Τελευταία διάβασα για μία μαγική δίαιτα που έχω κάνει και έχασα κιλά. Εγώ έκανα μία μαγική δίαιτα με σοκολάτα, με παγωτό! Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα! Νομίζω ότι πρέπει να σεβόμαστε τις φάσεις της ζωής μας. Δηλαδή όταν είμαστε σε φάση που θέλουμε να φάμε, πρέπει να το κάνουμε! Γιατί όχι;» είπε χαρακτηριστικά. 

Γεγονός που μας θύμισε όλες εκείνες τις διάσημες γυναίκες που δεν ξέρουν τι σημαίνει δίαιτα. 

Μαρία Κορινθίου 

«Έχω να κάνω δίαιτα από τα 17 μου. Δεν θα προσέξω τι θα φάω για να μην πάρω παραπάνω κιλά. Δεν μου αρέσει να καταπιέζομαι στο φαγητό και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν θα γίνω ποτέ το skinny πρότυπο γυναίκας που θέλουν. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη σε αυτό. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του ξεχωριστό σωματότυπο. Δεν μπορούμε να είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες: αδύνατες με μεγάλο στήθος. Ούτε θα μπορούσα ποτέ να γίνω υπερβολικά αδύνατη, γιατί δεν είναι τέτοιο το σκαρί μου. Δεν θέλω κιόλας. Αγαπάω με το σώμα μου και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κιλά. Θα ανέβω να ζυγιστώ κάθε τέσσερις μήνες». (Περιοδικό DownTown)

Αλέκα Καμηλά

 «Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα έτσι όπως το εννοείς. Πρόσεχα όμως, απέφευγα κάποια πράγματα, αλλά όχι με αυστηρό τρόπο». (Περιοδικό The Body)

Κατερίνα Παπουτσάκη 

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα! Ποτέ δεν χρειάστηκε. Έχω μέτρο στη ζωή μου και με βάση αυτό λειτουργώ. Επίσης, δεν γυμνάζομαι καθόλου, όμως αν μία μέρα φάω αρκετά ή αφεθώ, την επόμενη θα είμαι πιο συγκρατημένη και θα φάω λιγότερο. Αλλά ποτέ δεν καταπιέζομαι. Ακόμη και με το κάπνισμα έτσι είμαι! Καπνίζω χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξεπερνάω το όριο». (Περιοδικό So Simple)  

Κατερίνα Λέχου 

«Ας πούμε, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα». (Εκπομπή Ellate) 

Φωτεινή Γεωργαντά 

«Να φανταστείς ότι έφαγα για πρώτη φορά στη ζωή μου καρμπονάρα όταν έμεινα έγκυος. Με έχει βοηθήσει πολύ η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό στη νεανική και παιδική μου ηλικία. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχω απόκλιση δύο κιλών πάνω-κάτω. Φοράω ρούχα που είχα όταν ήμουν είκοσι. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Δεν έχω πει «Θα στερηθώ. Δεν θα φάω το φαγητό που έχω μαγειρέψει στο σπίτι μου». 

Δες ΕΔΩ 5 μύθους γύρω από την κυτταρίτιδα.