Ήταν φήμες: O Jamie Dornan δεν θα γδυθεί (τελείως) στο «50 shades οf Grey»

Αρκετά εκατομμύρια γυναίκες ανυπομονούσαν για να δουν γυμνό τον 32χρονο ηθοποιό αλλά... τζίφος!
Ήταν φήμες: O Jamie Dornan δεν θα γδυθεί (τελείως) στο «50 shades οf Grey»



Ο Jamie Dornan θα έχει τον ρόλο του Christian Grey στο «50 shades of Grey», ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε πως οι θαυμάστριες του δεν θα τον δουν γυμνό, τουλάχιστον από μπροστά...

«Θα πρέπει να αρέσεις στο πλατύ κοινό χωρίς να τους αηδιάσεις. Δεν θες να κάνουν γκριμάτσες. Κάναμε συζητήσεις και αποφασίσαμε οι θεατές να μην δουν το πέος μου», σχολίασε αρχικά στην εφημερίδα The Observer ο Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος έχει ένα παιδί με την τραγουδίστρια Amelia Warner.

Ο Dornan, ωστόσο αποκάλυψε πως η πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία βασίζεται στο best seller της EL James, θα έχει αρκετή ερωτική δράση: «Η σκηνοθέτης, Sam Taylor είναι πολύ έξυπνη. Ίσως υπάρξουν μερικές εκπλήξεις που δεν τις ξέρω και εγώ. Γνωρίζω τα πλάνα που γυρίσαμε και μπορώ να σας πω ότι θα είναι μια ταινία με πολύ δράση».

H ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου του 2015 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Dornan δεν ήταν η αρχική επιλογή των παραγωγών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς είχε αποφασιστεί να είναι ο Charlie Hunnam ο Christian Grey. O δεύτερος αποχώρησε λόγω φόρτου εργασίας και έτσι ο Dornan πήρε τον ρόλο.

Κορίτσια... κουράγιο!